Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Dică! E anunţat ca posibil antrenor la FCSB, dar Becali e categoric: ”N-am mai vorbit cu el de 15 ani”

Veşti bune pentru Dică! E anunţat ca posibil antrenor la FCSB, dar Becali e categoric: ”N-am mai vorbit cu el de 15 ani”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică e sub presiune la FCSB, dar pare că a scăpat de un nume greu aflat pe lista posibililor înlocuitori. Gigi Becali a fost sincer atunci când a fost întrebat de această posibilitate.

Mircea Rednic a fost aproape de FCSB în mai multe rânduri, dar negocierile cu Becali s-au blocat de fiecare dată. Relaţiile dintre cei doi s-au răcit din momentul transferului lui Gnohere, iar acum patronul roş-albaştrilor neagă legăturile cu ”Puriul”.

Nu a existat nici o negociere pentru Gnohere şi pentru Tănase. Nu am vorbit nici cu Mircea Rednic, nici cu fata lui. Nici cu intermediari! Nu ştiu de ce a fost el dat afară, e treaba lui, dar eu nu am mai vorbit cu el de 15 ani! Să fie clar, nu s-a pus problema ca Gnohere sau Tănase să meargă la Rednic”, a spus Becali, pentru Fanatik.

În aceste condiţii, în cazul în care ar dori să-l demită pe Nicolae Dică, Becali ar urma să apeleze la Mihai Teja. Tehnicianul face minuni la Mediaş şi cunoaşte relaţie pe care un antrenor la FCSB trebuie s-o aibă cu Becali.

Afla mai multe despre: becalirednicfcsbdica 

viewscnt
Articole similare