Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Dinamo! După ce părea sigur că va pleca, un jucător de bază ar putea rămâne în Ştefan cel Mare: ”În câteva zile voi decide”

Veşti bune pentru Dinamo! După ce părea sigur că va pleca, un jucător de bază ar putea rămâne în Ştefan cel Mare: ”În câteva zile voi decide”

Dinamo București

Comentarii

Venit la vizita medicală a lui Dinamo, doar ca să facă testul pentru Covid însă, Diego Fabbrini a dezvăluit că ar putea rămâne până la urmă în Ştefan cel Mare.

Diego Fabbrini a ratat reunirea lui Dinamo din ultimele zile, deoarece nu revenise încă la Bucureşti. Mai mult, având în vedere că a depus memoriu pentru a îşi recupera banii restanţi, alături de Janusz Gol, apăruse zvonuri că italianul va pleca din Ştefan cel Mare.

Însă, venit la IMS, unde colegii îşi făceau vizita medicală, pentru a îşi face testul pentru Covid, Fabbrini a dezvăluit că ar putea rămâne în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul ofensiv de 30 de ani ar dori să rămână ”câine”, dar incertitudinea financiară de la club îi afectează clar decizia.

Un jucător de bază ar putea rămâne în Ştefan cel Mare

Fabbrini are de încasat mai multe salarii restante şi a depus memoriu, printr-o firmă italiană de avocatură, alături de colegul Gol. Însă, dacă polonezul doreşte să încaseze inclusiv salariul de sezonul viitor încă de acum, pentru a avea garanţia că nu joacă pe gratis, Fabbrini doreşte doar datoriile pe care clubul le mai are la el.

”Nu am fost prezent la reunire pentru că am aterizat noaptea trecută în Bucureşti, am avut avionul târziu. În câteva zile voi decide ce voi face, nu ştiu ce să spun acum. Nu ştiu ce aşteptări să am de la Dinamo, astăzi o să fac primul antrenament cu echipa şi în zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu.

Situaţia este dificilă, toată lumea ştie asta. Nu ştiu dacă sezonul acesta o să fie mai greu decât precedentul, depinde cum va decurge pregătirea de vară, ce transferuri se vor face, Deocamdată nu ştim ce va urma", a declarat Diego Fabbrini.

Afla mai multe despre: diego fabbriniddbdinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare