Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru echipa lui Massimiliano Allegri! Majorare de capital de 400 de milioane de euro la Juventus

Veşti bune pentru echipa lui Massimiliano Allegri! Majorare de capital de 400 de milioane de euro la Juventus

Juventus

Comentarii

Consiliul de administraţie al clubului Juventus Torino a anunţat, miercuri, că a aprobat o majorare a capitalului în valoare de 400 de milioane de euro, până la sfârşitul anului 2021, pentru a stabiliza situaţia financiară a grupării italiene, afectată de pandemia Covid -19, informeaz AFP.

Majorare de capital de 400 de milioane de euro la Juventus

”Această majorare de capital face parte din măsurile de răspuns la consecinţele economice şi financiare ale pandemiei Covid-19. Va consolida capitalul propriu al companiei şi va echilibra resursele clubului”, a precizat Juventus, într-un comunicat.

Potrivit firmei Deloitte, veniturile cluburilor din Serie A au scăzut cu 18 la sută în sezonul 2019/2020, cel mai slab rezultat dintre cele cinci mari ligi europene.

Juventus, club deţinut de familia Agnelli şi listat la bursă, a anunţat în februarie că a înregistrat pierderi de 113 milioane de euro pentru a doua jumătate a anului 2020, mai mult decât dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2019.

Veniturile au scăzut cu 20 la sută din cauza lipsei încasărilor din bilete, meciurile jucându-se cu porţile închise în urma măsurilor luate de guvernul italian pentru a contracara pandemia.

Afla mai multe despre: juventus-serie a-cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare