Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru fanii FCSB-ului! Teste antigen, disponibile la intrarea în stadion. Anunţul făcut de oficialii echipei

Veşti bune pentru fanii FCSB-ului! Teste antigen, disponibile la intrarea în stadion. Anunţul făcut de oficialii echipei

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB o va înfrunta pe Shakhter Karagandy, în turul rundei secunde de calificări din Conference League.

Sahtior Karagandy va fi nevoită să facă vizita la Bucureşti, joi seara, pentru a disputa partida cu FCSB. Echipa din Kazakhstan nu a fost cap de serie la tragere, astfel că joacă primul meci în deplasare. Echipa condusă de Gigi Becali a anunţat că sare în ajutorul fanilor ce vor să vină la meci.

La intrarea în stadion, ”roş-albaştri”, printr-un parteneriat, au asigurat posibilitatea testării rapide. Preţul va fi unul nu prea ridicat, de 25 de lei, iar rezultatul va fi disponibil în 10 minute de la testare.

Veşti bune pentru fanii FCSB-ului!

”Testare rapidă în ziua meciului, la stadion! Persoanele care nu se regăsesc în situaţiile de mai jos şi doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meciul FCSB – FC Shakhter Karagandy / ФК Шахтер Караганды, de joi seară, vor avea posibilitatea de a o face, graţie parteneriatului dintre FCSB şi DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naţionale de pe Bulevardul Basarabia şi Str. Maior Coravu, în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Preţul unui test este de 25 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute. Reprezentanţii DOM VISTA MEDICAL vor fi disponibili pentru informaţii legate de testare încă de miercuri, în zona caselor de bilete de pe Bulevardul Basarabia.  De asemenea, vă puteţi testa, începând cu ora 8:00, la clinica DOM VISTA MEDICAL, de pe Şoseaua Nicolae Titulescu 94, având asupra dumneavoastră cartea de identitate şi biletul la meci”, se arată în comunicatul postat de FCSB pe Facebook.

Afla mai multe despre: fcsbconference leaguefcsb shakhter karagandy 

viewscnt
Articole similare