Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru fanii lui United! Sir Alex Ferguson se întoarce pe „Teatrul Viselor” după ce în urmă cu două luni era operat pe creier

Veşti bune pentru fanii lui United! Sir Alex Ferguson se întoarce pe „Teatrul Viselor” după ce în urmă cu două luni era operat pe creier

Manchester United

Comentarii

Legendarul antrenor al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, ar putea fi în tribune, pe Old Trafford, la primul meci din noul sezon din Premier League, anunţă cotidianul britanic The Daily Mirror. Manchester United o va întâlni în mai puţin de o lună pe campioana din 2016, Leicester City.

Anunţul lui Ferguson vine după ce în urmă cu două luni a  fost dus de urgenţă la spital după ce a suferit o hemoragie cerebrală. Operaţia a decurs bine iar legendarul antrenor a părăsit spitalul după patru săptămâni în care a fost atent supravegheat de medici.

Starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit rapid, spun doctorii, care atrag atenţia însă că este un om extrem de norocos că a supravieţuit.

În cei 27 de ani petrecuţi pe banca diavolilor roşii, Ferguson a reuşit să aducă nu mai puţin de 38 de trofee, adică mai mult de jumătate din totalul de 66 de trofee pe care au reuşit englezii să le câştige în cei 140 de ani de istorie.

Pe Manchester United o puteţi urmări în noul sezon din Premier League, din 11 august, la Telekom Sport. 

Articol scris de: Kristin Bucur

Afla mai multe despre: fergusonmanchester unitedpremier leagueold trafford 

viewscnt
Articole similare