Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru FCSB. Decimaţi de focarul de coronavirus, roş-albaştrii au primit un prim verdict în privinţa accidentării lui Coman

Veşti bune pentru FCSB. Decimaţi de focarul de coronavirus, roş-albaştrii au primit un prim verdict în privinţa accidentării lui Coman

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a suferit o accidentare urâtă în minutul 70 al meciului de la Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League.

Un fundaş al sârbilor a avut o intrare extrem de dură asupra lui Florinel Coman, care n-a mai putut continua şi a cerut imediat să fie înlocuit de staff-ul roş-albaştrilor.

Marcator al primului gol în deplasarea de la Backa Topola, mijlocaşul de 22 de ani a părăsit terenul cu ajutorul medicilor, iar, vineri dimineaţă, oficialii de la FCSB au primit şi un prim răspuns în privinţa problemelor lui Florinel Coman.

În urma unei consultaţii rapide, se pare că mijlocaşul nu a suferit o accidentare atât de dificilă pe cum a părut la prima vedere. Conform medicilor de la FCSB, Florinel Coman nu are nicio problemă serioasă care să-l ţină departe de teren pentru mai multe luni, iar acum se aşteaptă şi rezultatul unui RMN pentru a se afla exact cât va lipsi mijlocaşul roş-albaştrilor.

Backa Topola - FCSB 6-6 (4-5 d.l.d.d.)

FCSB, cu lotul afectat puternic de coronavirus, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Europa League, trecând în turul doi de echipa sârbă Backa Topola, scor 5-4, la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să mai înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penalty-ul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare