Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru FCSB! Edward Iordănescu, anunţ despre revenirea lui Octavian Popescu. Ce a spus despre Florin Tănase

Veşti bune pentru FCSB! Edward Iordănescu, anunţ despre revenirea lui Octavian Popescu. Ce a spus despre Florin Tănase

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu din liga a doua, într-un meci amical.

Golurile au fost marcate de Florin Tănase '3 şi Răzvan Oaidă '48. Căpitanul FCSB-ului a revenit în teren după o accidentare care l-a ţinut departe 39 de zile. 

Iordănescu a vorbit despre revenirea lui Tănase, după ce a marcat un gol în amicalul cu Astra Giurgiu. 

”Un joc intens, am venit după o săptămână încărcată şi mi-am dorit să luăm un test de verificare ca să dăm minute băieţilor, să ne păstrăm tonusul. M-a interesat cum s-au angrenat, m-a interesat să aveam o atitudine corectă, m-a interesat şi rezultatul, pentru că sunt antrenorul care pune preţ pe asta şi în meciurile amicale pentru că doar aşa consider că putem construi o mentalitate solidă. 

Am câştigat, nu am luat gol, am ieşit sănătoşi şi este îmbucurător. Florin Tănase şi-a dorit foarte mult să revină, vine după o perioadă de pauză şi ştiu ce greu este când stai atât de departe de gazon, el s-a antrenat foarte bine de când a intrat cu echipa, i-am dat minute şi mi-am dorit să îşi recâştige şi el plăcerea de a juca, tonusul. 

L-am văzut foarte implicat, foarte responsabil şi faptul că a şi marcat şi a deschis scorul este foarte bine pentru el, pentru moralul lui şi pentru echipă. Este căpitanul echipei, este un jucător exponenţial pentru noi şi am încredere necondiţionată în el că ne va ajuta foarte mult”, a declarat antrenorul FCSB-ului. 

De asemenea, Iordănescu a vorbit şi despre Octavian Popescu, iar reintegrarea lui la echipă se poate face săptămâna viitoare. 

”Sperăm că de săptămâna viitoare să îl reintegrăm încet, încet şi pe Tavi Popescu!”

”Începem să recuperăm jucători, cu ajutorul staff-ului medical care este 24/24 în jurul băieţilor. Sperăm că de săptămâna viitoare să îl reintegrăm încet, încet şi pe Tavi Popescu. Florinel rămâne cu problema mai veche care este de durată, la Şerban mai durează, iar la Panţîru, din păcate, pauza e mai de durată”, a dezvăluit Iordănescu, pentru FCSB TV.

Afla mai multe despre: fcsb-iordănescu-popescu-tănase 

viewscnt
Articole similare