Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru fotbaliştii din Serie A. Când ar putea fi permise în Italia antrenamentele individuale

Veşti bune pentru fotbaliştii din Serie A. Când ar putea fi permise în Italia antrenamentele individuale

Serie A

Comentarii

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a trimis o solicitare Comitetului tehnico-ştiinţific, format din specialişti care ajută guvernul în probleme legate de Covid-19, să evalueze posibilitatea de reluare a antrenamentelor individuale pentru componenţii echipelor sportive, informează gazzetta.it.

Sportivii din cadrul disciplinelor individuale vor avea voie de luni, 4 mai, să se antreneze individual cu respectarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

Mulţi fotbalişti şi antrenori, între care Simone Inzaghi şi Paulo Fonseca, tehnicienii echipelor Lazio, respectiv AS Roma, au criticat vehement diferenţa de tratament în comparaţie cu sportivii disicplinelor individuale, cerând ca jucătorii să poată reveni la antrenamente în centre sportive, respectând toate cerinţele de distanţare pentru a evita răspândirea Covid-19.

Spadafora a reacţionat la aceste critici şi s-a adresat Comitetului tehnico-ştiinţific, care ar putea da undă verde reluării antrenamentelor individuale.

Deşi nu au încă o decizie în acest sens, numeroase cluburi din Serie A, între care Sassuolo, Bologna, Napoli, Lazio şi AS Roma, au anunţat că vor redeschide bazele de anternament pentru ca jucătorii să se pregăteasă în grupuri mici.

Afla mai multe despre: serie aitaliacoronavirusantrenamente 

viewscnt
Articole similare