Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Ionuţ Panţîru. Fundaşul FCSB-ului s-a operat cu succes. Cât va absenta de pe terenul de joc

Veşti bune pentru Ionuţ Panţîru. Fundaşul FCSB-ului s-a operat cu succes. Cât va absenta de pe terenul de joc

FCSB

Comentarii

Ionuţ Panţîru s-a accidentat în partida pierdută de catre FCSB în faţa lui Sepsi, scor 1-2, din etapa a treaia a play-off-ului Ligii 1.

Deşi se credea iniţial că va lipsi aproximativ 8-9 luni de pe gazon, veştile pentru Ionuţ Panţîru şi FCSB sunt mai bune.

Operaţia fotbalistului de la FCSB a decurs foarte bine, iar echipa medicală a putut reface cartilagiul fără să fie nevoie de un implant. Astfel, perioada de recuperare a lui Panţîru ar urma să fie de numai patru luni.

”Vreau să mulţumesc in primul rând domnului Gigi Becali care m-a ajutat şi m-a trimis la una sau poate chiar cea mai buna clinica privată din lume, clubului FCSB care a fost alături de mine , staffului medical care a lucrat extraordinar de bine şi rapid pentru că nu am simţit absolut nici o durere datorită profesorului Mariani şi nu in ultimul rând familiei care a fost alături de mine la orice pas şi prietenilor (inclusiv suflării roş- albastre) care mi-au trimis mesaje de încurajare şi însănătoşire grabnică” a reacţionat Panţîru pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: ionuţ panţîru 

viewscnt
Articole similare