Experiențe împreună.
You are here:

Veşti bune pentru Klopp! Un titular a revenit la antrenamente

Veşti bune pentru Klopp! Un titular a revenit la antrenamente

Liverpool

Comentarii

Conform Goal.com, Joe Gomez a revenit pe terenul de fotbal după mai bine de 4 luni, când a suferit o accidentare la picior. Gomez (21 de ani), a avut nevoie de o intervenţie după ce a suferit o fractură la picior, în victoria împotriva celor de la Burnley, de pe 5 decembrie.

"Este bine. Joe (n.r Gomez) nu mai e accidentat şi e chiar în formă. El nu va fi în sesiunea de după-amiază a antrenamentului pentru că are altceva de făcut. Trebuie să îşi îmbunătăţească rezistenţa, asta trebuie să facă toţi, ca şi Alex Oxlade-Chamberlain."

Veştile bune vor continua să vină pentru cormorani, după ce e de aşteptat ca Oxlade-Chamberlain să revină la antrenamentele complete, de săptămâna viitoare, după accidenatea din aprilie anul trecut.

Liverpool revine în Premier League cu confruntarea de pe Anfield cu Tottenham, de duminică. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport de la ora 18:30.

La începutul sezonului, Gomez era văzut ca prima soluţie de către Klopp. El a făcut o echipă bună în centrul apărării împreună cu Virgil Van Dijk şi a fost numit chiar omul meciului în victoria cu 2-1 în faţa lui Leicester.

Alexandru Dună

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul