Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Liverpool, de la UEFA. Ceferin: "Nu văd cum ar putea fi lăsată fără titlu!"

Veşti bune pentru Liverpool, de la UEFA. Ceferin: "Nu văd cum ar putea fi lăsată fără titlu!"

Premier League

Comentarii

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit, într-un interviu pentru publicaţia slovenă Ekipa, despre campionatul Angliei, unde Liverpool, lider detaşat, nu a câştigat încă titlul.

"Liverpool va obţine titlul, într-un fel sau altul. Nu văd cum ar putea fi lăsată echipa fără titlu. Dacă Premier League se va relua, Liverpool va fi cu siguranţă campioană. Teoretic, nu s-a terminat totul, dar ei sunt aproape de titlu", a declarat Ceferin.

El a mai spus că dacă nu se vor relua campioanetele, va trebui găsită o modalitate pentru atribuirea titlurilor de campioni. "Înţeleg că va fi trist pentru fani dacă titlul se va da pe un stadion gol sau în birourile unei ligi, dar până la urmă e important ca echipa lor să obţină trofee", a adăugat Ceferin.

FIFA ia în calcul prelungirea sezonului pe termen nedefinit

Luni, în presa din Anglia a apărut o ştire conform căreia FIFA ia în calcul să prelungească sezonul competiţional 2019/2020 pe termen nedefinit, dând astfel ocazia ligilor din fiecare ţară să decidă singure dacă vor termina actuala stagiune pe teren sau nu. Anunţul a fost făcut de The Athletic, publicaţie citată de The Sun. Rămăne de văzut care va fi decizia finală, care ar trebui să fie anunţată miecuri, 8 aprilie.

Afla mai multe despre: liverpooltitlulpremier leaguealeksander ceferin 

viewscnt
Articole similare