Experiențe împreună.
You are here:

Veşti bune pentru Mirel Rădoi. Vlad Chiricheş a revenit la antrenamente şi poate evolua în meciul cu Islanda

Veşti bune pentru Mirel Rădoi. Vlad Chiricheş a revenit la antrenamente şi poate evolua în meciul cu Islanda

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş se apropie de momentul revenirii pe gazon după ce a suferit o accidentare gravă în luna octombrie, scrie site-ul sassuolonews.net.

"Chiricheş se antrenează separat, într-o săptămână sau două ar urma să revină alături de grup", a declarat antrenorul lui Sassuolo, Roberto De Zerbi, fostul jucător al CFR-ului.

Chiricheş ar putea fi inclus în lot la meciurile cu Brescia şi cu Inter Milano, pe 1, respectiv pe 8 martie. Fundaşul a avut doar patru apariţii în campionat pentru Sassuolo, care l-a împrumutat în vară de la Napoli.

Chiricheş s-a accidentat la coapsa dreaptă pe 12 octombrie, în prima repriză a meciului Insulele Feroe - România, câştigat cu 3-0 de tricolori.

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, ar putea conta pe Chiricheş la barajul Ligii Naţiunilor. Tricolorii vor întâlni Islanda în deplasare, pe 26 martie, în cealaltă semifinală a culoarului A al barajelor urmând să se înfrunte Bulgaria şi Ungaria. În finală, pe 31 martie, pentru un bilet la EURO 2020, se vor bate câştigătoarele celor două semifinale, meciul urmând să aibă loc în Bulgaria sau Ungaria.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe