Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Mulţescu! Alibec s-a întors la antrenamente chiar înaintea meciului cu CFR Cluj

Veşti bune pentru Mulţescu! Alibec s-a întors la antrenamente chiar înaintea meciului cu CFR Cluj

Astra Giurgiu

Comentarii

Revenirea lui Alibec este singura veste bună pentru Gheorghe Mulţescu înainte meciului cu CFR. Alţi cinci jucători vor lipsi: Erico, suspendat, Balaure, Radunovic, Mrzjlak şi Cestor, accidentaţi.

Un singur meci a ratat Alibec: cel cu Viitorul. S-a accidentat în victoria cu 3-0, cu Gaz Metan Mediaş, iar RMN-ul a indicat că nu este vorba despre o ruptură musculară. De miercuri a revenit la antrenamente, iar astăzi s-a pregătit cot la cot alături de coechipieri. Inclusiv de noile achiziţii, Justin Mengolo şi Djiman Koukou

"Este un meci de play-off, pot spune, la fel cum a fost şi cel cu Viitorul. Sunt două echipe din primele şase, astfel că fiecare vrea să obţină victoria pentru a rămâne acolo sus. Alibec a revenit la antrenamente, a alergat separat şi sper ca la ora jocului să poată evolua" , a declarat Gheorghe Mulţescu.

"A revenit la antrenamente, a alergat uşor, dar nu ştiu cât poate să joace. Dacă va evolua, sper să o facă foarte bine şi să nu-i recidiveze accidentarea" , a spus Claudiu Belu.

Înaintea duelului de sâmbătă seară, care va fi în direct la Telekom Sport, Astra şi CFR sunt la egalitate de puncte, 17, şi ocupă poziţia a 2-a, respectiv a 3-a în clasamentul Ligii I. Giurgiuvenii anunţă că vor să ameninţe supremaţia FCSB-ului, lider cu 21 de puncte.

 

Afla mai multe despre: astragiurgiumultescucfrcluj 

viewscnt
Articole similare