Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru PSG. Neymar ar putea reveni mai repede decât se aştepta după accidentarea la gleznă. Care e primul verdict al medicilor

Veşti bune pentru PSG. Neymar ar putea reveni mai repede decât se aştepta după accidentarea la gleznă. Care e primul verdict al medicilor
Comentarii

Atacantul brazilian Neymar a fost scos cu targa de pe teren la meciul jucat, duminică, de echipa lui, PSG, pe terenul echipei Saint-Etienne, în etapa a XV-a a Ligue 1.

Oficialii echipei pariziene s-au temut de o indisponibilitate de durată a atacantului, însă primele controale medicale arată o perioadă mai mică decât cea intuită iniţial, de până la şase săptămâni, informează lequipe.fr.

Severitatea entorsei suferite la glezna stângă trebuie, însă, să fie confirmată de un control medical mai amplu, pe care Neymar îl va face luni.

Paris Saint-Germain a învins-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Saint-Etienne, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0.

Învingătorii au marcat prin Marquinhos ‘45+2, ‘90+1 şi Di Maria ’79, toate cele trei din assisturi ale lui Messi.

Pentru gazde a înscris Bouanga, în minutul 23.

La PSG, Sergio Ramos, venit în vară, a jucat în premieră. El a fost integralist.

Neymar a părăsit terenul accidentat, în minutul 88. El a fost scos de pe teren pe targă, având probleme la glezna stângă.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare