Experiențe împreună.
You are here:

Veşti bune pentru tricolori, chiar în ziua meciului cu Lituania! UEFA a mărit miza pentru Liga Naţiunilor

Veşti bune pentru tricolori, chiar în ziua meciului cu Lituania! UEFA a mărit miza pentru Liga Naţiunilor

Echipa națională

UEFA a dublat recompensele financiare pentru echipele care evoluează în Liga Naţiunilor. Astfel, România, care a fost repartizată în Divizia C, va primi 1.125 de milioane de euro, faţa de 750.000 de euro, sumă care fusese anunţată iniţial de forul european. În cazul în care vor câştiga grupa, tricolorii vor încasa încă 1.125 de milioane de euro.

Cele mai câştigate rămân însă tot echipele din primul eşalon valoric: fiecare participantă primeşte 2.25 de milioane de euro. Naţionalele care evoluează în Divizia B sunt recompensate cu câte 1.5 milioane de euro, iar cele din ultimul eşalon cu câte 750.000 de euro.

Echipa care va câştiga Liga Naţiunilor îşi va mări bugetul cu un total de 10,5 milioane de euro. Finalista va primi 9 milioane de euro, echipa clasată pe locul 3 va lua 8 milioane de euro, iar cea care va ocupa poziţia a patra, 7 milioane de euro.

România ocupă în acest moment locul 3 în grupă, cu două puncte obţinute în primele două partide. În această seară, tricolorii vor întâlni Lituania, în deplasare, iar duminică vor juca pe Naţional Arena, contra Serbiei.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta