Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti excelente din Austria. Toma Coconea a câştigat prima etapă a competiţiei Red Bull X-Alps

Veşti excelente din Austria. Toma Coconea a câştigat prima etapă a competiţiei Red Bull X-Alps

Diverse

Comentarii

Cu un total de 123.7 km parcurşi - 60.95 km în alergare montană şi 59.5 km în zbor cu parapanta – Toma Coconea a câştigat prima etapă a celei mai dificile competiţii montane din lume, Red Bull X-Alps.

Veteranul şi dublul vicecampion al competiţiei a trecut primul linia de finish din Wagrain-Kleinarl, determinat să-şi depăşească încă o dată limitele, după extraordinarul timp parcurs de 9.6 ore. Startul în cea de-a noua ediţie Red Bull X-Alps a avut loc în Piaţa Mozart din Salzburg, în uralele fanilor prezenţi, iar prima bornă a competiţiei a însumat un total de 59.1 km parcurşi în linie dreaptă între regiunile Gaisberg şi Wagrain-Kleinarl.
 
“ Un final de zi cu multă satisfacţie! Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, ne vedem dimineaţă cu forţe proaspete!”, a declarat Toma Coconea după prima zi victorioasă a competiţiei.
 
A noua ediţie Red Bull X-Alps 2019 are cel mai dificil traseu din istoria de 16 ani a competiţiei. Cea mai dificilă competiţie din istorie are şi cele mai extreme condiţii meteo înregistrate vreodată.
 
Sosirea este programată, după 13 check-point-uri, la Monaco, sportivii având de parcurs un traseu de 1.138 de kilometri în zbor cu parapantă sau în alergare pe drumurile montane.
 
Noul traseu Red Bull X-Alps va face cursa extrem de dificilă atât pentru veterani, cât şi pentru începători. Noile locaţii, cum ar fi Kronplatz, Davos, Muntele Titlis din Elveţia şi regiunea de vest a Alpilor Francezi, vor scoate 
sportivii de pe cărările marcate ale munţilor şi le vor testa aptitudinile de navigare şi adaptabilitate de-a lungul celor 13 puncte de oprire: 
 
Salzburg - Gaisberg - Wagrain-Kleinarl - Aschau-Chiemsee - Kronplatz - Lermoos - Tiroler Zugspitz Arena - Davos - Titlis - Eiger - Mont Blanc - Saint Hilaire - Monte Viso - Cheval Blanc - Peille – Monaco.
 

Afla mai multe despre: coconea 

viewscnt
Articole similare