Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti fantastice pentru pariori! Peste 20 de ţări din Europa au anunţat reluarea campionatelor. Iată lista completă

Veşti fantastice pentru pariori! Peste 20 de ţări din Europa au anunţat reluarea campionatelor. Iată lista completă
Comentarii

Europa se pregăteşte din nou de fotbal. În unele ţări, acesta nu s-a oprit niciodată, în altele nu se va relua prea curând.

Sâmbătă, 16 mai, reîncepe Bundesliga, unul dintre cele mai importante campionate din lume. Încet, dar sigur, vor reveni în prim-plan şi alte meciuri interesante din Europa, din ţări care au trecut cu bine peste pandemia de coronavirus, sau care cred că o au sub control.

Iată harta fotbalistă a Europei, cu ţările care se pregătesc să oficializeze din nou meciuri de fotbal, cele în care negocierile dintre foruri şi Guverne sunt încă intense, dar şi cele care au pus punct definitiv fenomenuli fotbalist.


UNDĂ VERDE pentru reluarea fotbalului:

 

BELARUS: singurul campionat din Europa care nu s-a oprit nicio clipă.

BULGARIA: campionatul se va relua pe 5 iunie. Se vor juca ultimele două etape din sezonul regulat, apoi play-off-ul. În schimb, se vor juca doar cinci meciuri, nu zece cum era programat. Sezonul se va încheia pe 11 iulie. Următorul sezon este programat să înceapă pe 25 iulie. Pe 22 iule este programată Supecupa Bulgariei.

CROAŢIA: va începe cu Cupa Croaţiei pe 30 mai. Campionatul este programat să revină pe 5 iunie.

DANEMARCA: situaţia s-a ameliorat, iar premierul danez, Mette Frederiksen, a declarat că fotbalul va fi reluat curând. Mai întâi, echipele vor reveni la antrenamente, iar în două săptămâni se poate relua fotbalul. O situaţie asemănătoare cu cea din România.

ESTONIA: campionatul se reia pe 19 mai.

INSULELE FEROE: s-a reluat campionatul pe 9 mai.

FINLANDA: noul sezon va începe pe 1 iulie şi se va termina pe 21 noiembrie. În tribune nu au voie mai mult de 400 de persoane.

GERMANIA: Bundesliga începe astăzi, 16 mai. Sfârşitul sezonul este programat pe 27/28 iunie.

ISLANDA: pe 5 iunie revine Cupa Naţională, pe 7 iunie Supercupa, iar pe 13 iunie campionatul.

ISRAEL: se va reporni campionatul pe 30 mai.

NORVEGIA:  campionatul va începe pe 16 iunie.

POLONIA: campionatul va fi reluat pe 29 mai şi finalizat pe 18/19 iulie.

PORTUGALIA: campionatul va reîncepe pe 4 iunie.

CEHIA: campionatul revine pe 23 mai.

RUSIA: fotbalul din prima ligă revine pe 21 iunie şi se va încheia pe 22 iulie.

SERBIA: se va relua sub un nou format, pe 30 mai. Ar trebui să se încheie la 20 iunie.

SUEDIA: campionatul începe la 14 iunie.

TURCIA: campionatul va fi reluat între 12 şi 14 iunie.

UNGARIA: sezonul se va relua cu semifinala Cupei Ungariei, pe 23 mai, iar campionatul va redebuta pe 30 mai.

UCRAINA: campionatul se va relua pe 30 mai, iar finalitatea ar trebui atinsă în 11 iulie.


SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII fotbalul din: 

 

ALBANIA: campionatul ar trebui să înceapă pe 3 iunie, însă autorităţile ministeriale nu şi-au dat, pentru moment, acordul.

ARMENIA: cluburile au reluat antrenamentele, însă nu există nicio notificare oficială privind reluarea campionatului. Cu toate acestea, armenii speră ca acesta să înceapă pe 23 mai.

BOSNIA-HERŢEGOVINA: situaţia politică este una complicată. În anumite regiuni ale ţării, activitatea sportivă este interzisă prin lege până la 1 iulie. Astfel, planul iniţial de reîncepere a campionatului pe 7 iunie, pare imposibil.

GRECIA: Liga Profesionistă Greacă a înaintat o dată de reîncepere a campionatului - 14 iunie, însă decizia finală aparţine Guvernului.

ANGLIA: de la 1 iunie reîncep legal activiţăţile sportive. Astfel, echipele se vor putea pregăti normal, iar pe 12 iunie ar putea să fie reluat Premier League.

MALTA: se va decide pe 18 mai. Ligile inferioare au fost încheiate, rămâne în discuţie doar situaţia primei ligi.

ROMÂNIA: nimic nu este sigur, însă se preconizează reluarea campionatului, doar a play-off-ului, la jumătatea lunii iunie.

SAN MARINO: jucătorii nu au voie să revină la antrenamente până pe 31 mai. Există în discuţie o finală a campionatului, între cele două echipe fruntaşe în acest moment.

SCOŢIA: ligile inferioare sunt încheiate definitiv. Fotbalul este interzis până pe 10 iunie, abia apoi pot fi luate în calcul alte discuţii şi decizii.

SLOVACIA: pe 20 mai se aşteaptă răspunsul. Iniţial, s-a dorit reluarea fotbalului până pe 6 iunie, însă Guvernul nu îl vede ca fiind prioritar şi sunt şanse mici să revină la data dorită. Cel mai probabil, după 15 iune.

SPANIA: jucătorii au revenit la antrenamente, iar La Liga este aşteptată să înceapă pe 12 iunie. Cu toate acesta, data nu este una anunţată oficial.

Elveţia: pe 27 mai se va decide. Cel mai probabil, va fi reluat campionatul pe 8 iunie.


SEZONUL ESTE GATA! în următoarele ţări:

 

BELGIA: Club Brugge a fost desemnată campioană. Waasland-Beveren a retrogradat.

CIPRU: Guvernul a respins reluarea campionatului, în consecinţă a fost finalizat sezonul. Nimeni nu a retrogradat, nimeni nu a câştigat titlul. Cu toate acestea, Omonia merge în Liga Campionilor, iar Anorthosis, APOEL şi Apollon, în Europa League.

FRANŢA: PSG, campioană. Marseille acceptată în grupele UCL, Rennes în preliminariile UCL, iar Lille, Nice şi Reims în Europa League. Au retrogradat Amiens şi Toulouse. Au promovat Lorient şi Lens.

LUXEMBURG: sezon încheiat fără campioană. Fola Esch - preliminarii UCL, Niederkorn, Differange, Union Titus Petange - preliminarii UEL.

OLANDA: încheiat fără acordarea titlului, nimeni nu a retrogradat, nimeni nu a promovat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare