Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Barcelona! Ansu Fati nu se simte bine şi va rata ambele meciuri cu PSG din Liga Campionilor. Care e starea "wonderkid-ului"

Veşti proaste pentru Barcelona! Ansu Fati nu se simte bine şi va rata ambele meciuri cu PSG din Liga Campionilor. Care e starea "wonderkid-ului"

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani), "wonderkid-ul" Barcelonei, nu se va recupera aşa cum era preconizat după accidentarea suferită în 2020. Presa din Spania a aflat noi veşti despre starea fotbalistului.

Operat la genunchi în toamna lui 2020, Ansu Fati era aşteptat să revină pe teren la mijlocul lui februarie 2021, pentru a fi pe teren în meciurile cu PSG din 16-imile Ligii Campionilor. Doar că recuperarea sa nu decurge atât de bine. Javi Miguel, un jurnalist apropiat de clubul catalan, a anunţat că Barcelona va mai avea de aşteptat pănă să se poată baza din nou pe Ansu Fati.

Concret, se pare că genunchiul său stâng nu suportă încă antrenamentele cu greutăţi şi acest aspect a încetinit procesul de recuperare. Fati va privi mai mult ca sigur ambele meciuri cu PSG, din 16-imile Ligii Campionilor, din tribună. Acum se aşteaptă ca fotbalistul crescut în La Masia să revină pe teren la finalul lunii martie.

Ansu Fati, accidentare gravă!

În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurat sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: ansu fatiaccidentarerecuperarefc barcelona 

viewscnt
Articole similare