Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru CFR, dar şi pentru Cosmin Contra: ”Ţucudean are întindere sau ruptură”. Mara anunţă un al doilea absent de ultimă oră pentru jocul de la Ovidiu

Veşti proaste pentru CFR, dar şi pentru Cosmin Contra: ”Ţucudean are întindere sau ruptură”. Mara anunţă un al doilea absent de ultimă oră pentru jocul de la Ovidiu

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean nu va evolua în partida cu Viitorul Constanţa. Vestea pică prost pentru antrenorul Alin Minteaun pentru că vârful echipei naţionale urma să fie titular contra echipei lui Hagi.

La Telekom Sport, Bogdan Mara a confirmat informaţia şi a explicat şi că Ţucudean devine indisponibil cel mai probabil şi pentru acţiunea echipei reprezentative. Mara a anunţat că atât George Ţucudean, cât şi Costache (şi el accidentat) ar fi fost titulari în partida de la Ovidiu, cu Viitorul.

”Din păcate şi Ţucudean şi Costache s-au accidentat de dimineaţă. Cred că este pierdere şi pentru echipa naţională. Nu ştim încă dacă e întindere sau ruptură la Ţucudean. Pe lângă Culio avem astfel încă două absenţe de marcă.

Preferăm să facem mişcare de dimineaţă decât să mergem la mall. E un fel de înviorare, un obicei care a rămas de pe vremea lui Dan Petrescu. Ţucudean va face un RMN şi se va lua o decizie probabil şi în privinţa echipei naţionale. Din ce ştiu eu, atât Costache cât şi Ţucudean urmau să fie titulari diseară.

Avem un meci greu suntem perfect conştienţi de acest lucru. Viitorul poate învinge orice echipă, prin urmare nici nouă nu ne va fi uşor. Orice pas greşit te face să te îndepărtezi de obiectiv” a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea.

Afla mai multe despre: ţucudeanbogdan mara 

viewscnt
Articole similare