Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru dinamovişti. Răspunsul lui Nemec când a fost întrebat dacă mai rămâne la Dinamo

Veşti proaste pentru dinamovişti. Răspunsul lui Nemec când a fost întrebat dacă mai rămâne la Dinamo

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat meciul cu CSM Poli Iaşi, iar acum mai are patru meciuri de disputat în acest an. De altfel, cele patru partide ar putea fi ultimele pentru Adam Nemec în tricoul alb-roşu. Atacantul slovac are ofertă concretă de la FCSB, însă aşteaptă pauza de iarnă în speranţa de a prinde un transfer în străinătate.

"Este foarte important că am obţinut cele trei puncte, eu sunt fericit şi nu contează cine marchează. Trebuie să ţinem cont şi cum evoluează echipele cu care ne luptăm pentru locul de play-off, mai este de jucat, iar eu sper să ne calificăm în play-off. Nu mă interesează ce se scrie despre mine în presă, sunt multe prostii care se scriu.

Eu am contract cu Dinamo, nu am de ce să mă stresez cu ce apare în presă despre transferul meu la FCSB. Eu nu ştiu despre ce este vorba şi chiar nu vreau să vorbesc. Nu depinde de mine dacă voi rămâne la Dinamo după pauza de iarnă. Îmi doresc tot ce e mai bun pentru finalul meu de carieră. Fiecare vrea ce e mai bun de la el, iar eu încerc să-mi rezolv finalul de carieră cât mai bine, pentru că nu mai am mulţi ani de jucat. Oricum, eu cât voi mai juca aici, voi da totul în fiecare meci" , a declarat Adam Nemec la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adam nemecdinamofcsbsteauacsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare