Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru FCSB! Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente. Cât va fi indisponibil fundaşul central

Veşti proaste pentru FCSB! Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente. Cât va fi indisponibil fundaşul central

FCSB

Comentarii

Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente şi va absenta cel puţin o lună de pe gazon.

FCSB şi Dinu Todoran au primit o lovitură grea. Andrei Miron a suferit o ruptură de ligamente şi va absenta cel puţin o lună de pe gazon, anunţă Fanatik. Astfel, acesta va rata începutul noului sezon.

Veşti proaste pentru FCSB!

Sursa citată anunţă că Miron va fi indisponibil în jur de o lună, perioadă în care FCSB dispută primele meciuri din Liga 1 şi din Conference League. În locul său, Stipe Vucur va fi introdus, formând un cuplu impunător în centrul apărării alături de Alexandru Creţu.

Problemele medicale continuă astfel pentru Andrei Miron, care a mai fost indisponibil şi în finalul stagiunii trecute, după ce a fost accidentat de Bilel Omrani. Atunci, fundaşul central a încercat să continue meciul cu CFR, însă acesta a fost înlocuit, pentru a nu exista riscul de a agrava accidentarea.

În ultimul sezon, Miron a fost titular aproape meci de meci, când a fost disponibil, jucând de 33 de ori pentru FCSB. Adus de la FC Botoşani, eterna ”prietenă” a lui Becali, apărătorul s-a dovedit a fi un jucător important pentru FCSb şi a fost chiar lăudat de Becali în mai multe rânduri.

Afla mai multe despre: fcsbandrei mironaccidentare mirongigi becali 

viewscnt
Articole similare