Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru FCSB. Hapoel Beer Sheva este greu de învins pe teren propriu!

Veşti proaste pentru FCSB. Hapoel Beer Sheva este greu de învins pe teren propriu!

UEFA Europa League

Comentarii

Are o singură înfrângere în ultimele 16 partide, iar în ultimul an, doar într-un singur meci israelienii nu au înscris pe teren propriu.

Hapoel Beer Sheva este cel mai bine cotat adversar al FCSB-ului din grupa de Europa League. Fosta echipă a lui Ovidiu Hoban a câştigat campionatul Israelului în ultimii doi ani, iar obiectivul pentru acest an este calificarea în primăvara europeană.

"Chiar dacă sunt o echipă bună, noi avem mai multă experienţă decât ei şi trebuie să câştigăm meciul acesta, dar şi grupa", spune Lucian Filip. Marius Niculae are o altă părere: "Eu zic că acesta va fi cel mai greu meci al lor".

Keşeru ştie că Hapoel Beer Sheva are unii dintre cei mai fanatici suporteri din Israel. Ludogoreţ i-a întâlnit pe isrelieni în preliminariile Ligii în acest sezon. "O să fie un meci foarte, foarte greu. Reuşesc să-şi creeze ocazii, iar fanii fac o atmosferă incredibilă care-i împing mereu de la spate", spune atacantul lui Ludogoreţ.

Mai mult, roş-albaştrii se vor revedea cu o mai veche cunoştinţă la centru în meciul cu israelienii. Olandezul Kevin Blom va arbitra partida de joi seară. A mai arbitrat-o de 3 ori pe FCSB, meciuri în care roş-albaştrii au obţinut o singură victorie - acum şase ani, tot în faţa unei echipe din Israel, Maccabi Haifa. În două partide, olandezul a eliminat un jucător al roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: hapoel beer shevasteauafcsbeuropa leaguelucian filipclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare