Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Florin Andone. Brighton l-a transferat pe Danny Welbeck

Veşti proaste pentru Florin Andone. Brighton l-a transferat pe Danny Welbeck
Comentarii

Clubul Brighton, la care este legitimat Florin Andone, a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe atacantul Danny Welbeck.

În vârstă de 29 de ani, în cariera sa, Welbeck a jucat la Manchester United şi la Arsenal, are două titluri în Premier League, dar şi trofeul UEFA Champions League în palmares, însă accidentările la genunchi şi la gleznă i-au stopat ascensiunea în ultimii ani. Sezonul trecut, Welbeck a jucat la Watford, dar nu a reuşit să îşi salveze echipa de la retrogradare. A marcat doar trei goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Pentru naţionala Albionului, Welbeck a jucat 42 de meciuri şi a reprezentat Anglia la Campionatul European din 2012 şi la Campionatele Mondiale din 2014 şi din 2018, marcând 16 goluri în total. 

Florin Andone nu este în planurile antrenorului de la Brighton

Similar cu Danny Welbeck, Florin Andone a avut şi el probleme cu accidentările. În sezonul trecut, la scurt timp după ce Brighton l-a împrumutat la Galatasaray, Andone s-a accidentat grav. A revenit în luna martie, însă a mai jucat doar trei meciuri pentru gruparea "Cim Bom", înainte ca o nouă accidentare să îi încheie de tot sezonul fostului atacant de la Cordoba sau Deportivo La Coruna.

Andone nu va mai juca în acest an din cauza unei accidentări la ligamentele încrucişate de la genunchi şi va fi o pierdere importantă şi pentru echipa naţională, unde Andone a adunat 25 de meciuri şi două goluri.

  • Doar 15 meciuri a jucat Andone în sezonul 2019-2020. A marcat trei goluri, două pentru Galatasaray şi unul pentru Brighton
  • Pe 14 iunie a jucat atacantul ultimul meci. A fost folosit 27 de minute în înfrângerea, 0-2, cu Rizespor

De altfel, cota românului a scăzut dramatic în ultimii doi ani, iar în acest moment este evaluat la doar 2,8 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Florin Andone mai are contract cu Brighton până în iunie 2023. 

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare