Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru naţionala de handbal feminin. Cristina Neagu: „Nu am intrat în cantonament cu echipa”

Veşti proaste pentru naţionala de handbal feminin. Cristina Neagu: „Nu am intrat în cantonament cu echipa”

Handbal

Comentarii

Loturile naţionale de handbal feminin ale României sunt în această săptămână în cantonament la Craiova şi ar fi trebui să aibă parte de două meciuri de verificare cu Serbia. Acestea au fost însă anulate. Vecinii noştri nu pot veni în România, deoarece ar urma ca toată lumea să intre în carantină la revenirea acasă.

Handbalistele tricolore se pregătesc în această perioadă pentru Campionatul European din decembrie, care va avea loc în Norvegia şi în Danemarca. În condiţiile în care meciurile cu Serbia nu se pot disputa, selecţionata lui Bogdan Burcea îşi va măsura forţele cu naţionala de tineret. De la această acţiune va lipsi însă Cristina Neagu.

„Deşi este o săptămână dedicată loturilor naţionale, nu am intrat în cantonament cu echipa. Durerile la umăr s-au intensificat în ultimul timp, iar în urma discuţiilor avute cu antrenorii şi echipele medicale, am considerat că e o perioadă potrivită pentru a face tratament şi recuperare, atât la umăr, cât şi la genunchi. Aştept cu nerăbdare să mă întorc pe teren!”, a fost mesajul postat de Cristina Neagu pe reţelele de socializare. 

 

 

Surpriza plăcută este reprezentată de revenirea handbalistelor Cristina Laslo şi Bianca Bazaliu, după o pauză de zece luni de absenţă. Ele au revenit în activitate de curând şi speră să ajungă la Campionatul European după ce au ratat Mondialul din cauza cazului „Corona Braşov”.

Afla mai multe despre: handbalromanianeagu 

viewscnt
Articole similare