Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Simona Halep. Serena Williams şi-a anunţat programul din acest an. La ce turnee va participa fostul lider mondial

Veşti proaste pentru Simona Halep. Serena Williams şi-a anunţat programul din acest an. La ce turnee va participa fostul lider mondial

Tenis

Comentarii

Antrenorul Patrick Mouratoglou a anunţat programul de competiţii al Serenei Williams din acest an, care include evoluţii la turneele pe zgură de la Madrid, la care Simona Halep a câştigat ultimele două ediţii, Roma şi Roland Garros, la ultimele două turnee românca fiind finalistă.

Fostul lider WTA va reveni în circuitul WTA la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory care va începe la 7 martie, apoi va participa la Miami, Madrid, Roma, French Open, Wimbledon, un turneu pe hard în august, US Open şi, dacă se va califica, la Turneul Campioanelor de la Singapore. La 5 martie, Serena Williams va evolua la un turneu demonstrativ la New York, Tie Break tens.

"Nu va putea face un sezon ca în 2013 sau în 2014. În 2013, a câştigat 11 turnee. Nu mai are aceeaşi vârstă şi nu sunt sigur că mai vrea asta. Concentrarea ei va fi pe marile momente. Ea revine deoarece crede că poate câştiga, altfel n-ar fi revenit", a declarat Mouratoglou, pentru New York Times.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie 2017, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Serena era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul anului trecut, ultima competiţie la care a participat în 2017.

În 2018, americanca a jucat un meci de dublu, alături de sora sa, Venus Williams, la începutul acestei luni, în FED Cup, în întâlnirea SUA - Olanda.

Afla mai multe despre: serena williamstenissimona halepfrench openmadridroma 

viewscnt
Articole similare