Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Ştefan Radu | Al 10-lea derby ratat din cauza accidentărilor!

Veşti proaste pentru Ştefan Radu | Al 10-lea derby ratat din cauza accidentărilor!

Serie A

Comentarii

S-a confirmat accidentarea lui Ştefan Radu! Fundaşul lui Lazio, schimbat în minutul 54 al meciului cu Empoli, de duminică, a suferit o leziune de gradul 1 la flexorii coapsei stângi.

Va fi indisponibil minimum 20 de zile şi va lipsi la derbyul contra Romei (29 septembrie). Al 10-lea derby ratat de Radu în tricoul lui Lazio, record negativ. Are 16 prezenţe în “turnirul” Cetăţii Eterne, fiind la două meciuri de Silvio Piola, aflat pe locul 5 în topul all-time.
 
Mai mult, presa din Italia a anunţat că Ştefan Radu poate continua la Lazio şi după ce îşi va încheia cariera de jucător. Unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Lazio. Românul îmbracă tricoul romanilor încă din 2008, dar şi astăzi este jucător-etalon al trupei din Serie A. Lazio îi pregăteşte un nou contract fundaşului, care se va întinde până în 2020. După încheierea acordului, Ştefan Radu este aşteptat să ocupe un post în conducerea clubului lazial, anunţă site-ul Calcio Mercato.
 
„Experimentatul fundaş român ar putea ocupa pe viitor un post în conducerea clubului biancoceleste”, adaugă sursa citată.
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: stefan radulazioaccidentaredeciziecontract 

viewscnt
Articole similare