Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti rele pentru Mircea Lucescu. Rusia e pornită împotriva Ucrainei: ”Vor mai fi 2 atacuri” | EXCLUSIV

Veşti rele pentru Mircea Lucescu. Rusia e pornită împotriva Ucrainei: ”Vor mai fi 2 atacuri” | EXCLUSIV
Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Rusia a atacat din nou cu rachete Ucraina, iar exploziile au avut loc în apropierea bazei de pregătire a celor de la Dinamo Kiev.

Ucraina se va confrunta cu o iarnă dificilă, în condiţiile în care Rusia dispune încă de suficiente resurse pentru încă trei sau patru atacuri masive cu rachete de o amploare similară cu atacul din 15 noiembrie, când 100 de rachete au lovit ţara.

Atacurile repetate cu rachete împotriva infrastructurii electrice din Ucraina din ultimele săptămâni au lăsat milioane de oameni fără lumină, apă sau încălzire ore sau zile întregi, în în timp ce temperaturile exterioare scad sub zero grade.

Veşti rele pentru Mircea Lucescu! Rusia e pornită împotriva Ucrainei: ”Vor mai fi 2 atacuri” | EXCLUSIV

Arcadie Zaporojanu, unul dintre colaboratorii antrenorului Mircea Lucescu, a dezvăluit noi detalii pentru Orange Sport.

”Cum au aruncat ieri foarte multe asupra Kievului, a doua zi e linişte şi pace. Ieri au fost ca niciodată multe îndreptate asupra Kievului, adică 31, 21 au fost doborâte şi 10 au găsit ţinta. La noi s-a auzit şi au fost văzute cele doborâte în aer.

Noi am fost martori la ce s-a auzit în aer. Nu a fost explozie în mijlocul bazei. Exploziile au fost în aer, în sensul că nu şi-au atins ţinta. Jucătorii s-au speriat. E firesc că toţi au simţul omeniei. 

Vor mai fi 2 atacuti din ăstea. Sperăm să le supravieţuim cu bine. Şi după venim în vacanţa de iarnă. A fost, oricum, mai sever impactul emoţional psihologic”, a declarat Arcadie pentru Orange Sport. 

Dinamo Kiev are meci programat sâmbătă, pe 26 noiembrie, în campionat, cu Metalist 1925 Harkov. Dinamo este pe locul 4 după 13 meciuri, cu 26 de puncte, în timp ce liderul Dnipro-1 are 35 de puncte.

”Au creat probleme”. Ce s-a întâmplat la baza lui Dinamo Kiev după atacul cu rachete al Rusiei. Dezvăluirile lui Mircea Lucescu | EXCUSIV

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamo kiev 

viewscnt
Articole similare