Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti teribile pentru Gigi Becali. Favoritul patronului de la FCSB se poate lăsa de fotbal: "Îl asigur că îl susţin"

Veşti teribile pentru Gigi Becali. Favoritul patronului de la FCSB se poate lăsa de fotbal: "Îl asigur că îl susţin"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a anunţat candidatura pentru lupta la titlu, iar venirea lui Edward Iordănescu a produs schimbări importante în jocul vicecampioanei României.

De altfel, prezenţa lui Paulo Vinicius în centrul apărării s-a simţit din plin în meciurile jucate de roş-albaştri în actuala stagiune. Dacă pentru postul de fundaş central nu mai sunt probleme de lot, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane, FCSB are acum de suferit în stânga defensivei. 

Risto Radunovic a rămas singurul fundaş pe care îl poate folosi Edward Iordănescu, după ce Sorin Şerban a devenit indisponibil pentru următoarea lună. În plus, fanatik.ro anunţă că Ionuţ Panţîru are probleme uriaşe şi este în pericol chiar să se lase de fotbal. Deşi, în luna mai, FCSB anunţa că fundaşul stânga a fost operat cu succes şi că urmează să revină pe teren în această toamnă, veştile sunt din ce în ce mai proaste pentru Ionuţ Panţîru.

Conform sursei citate, fotbalistul de 25 de ani şi-a rupt cartilajul rotulei şi nu va mai evolua în acest an pentru FCSB. În plus, fără meci jucat din luna aprilie, Ionuţ Panţîru are şanse foarte mici să mai evolueze în actuala stagiune.

"Băiatul este foarte necăjit şi a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susţine cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Ştiu că nu îi este deloc uşor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susţine cu recuperarea" , declara Gigi Becali în primăvara acestui an.

  • 600 de mii de euro este cota lui Ionuţ Panţîru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare