Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti teribile pentru Simona Halep: "Trebuie un an de pauză". Turneul Campioanelor e doar o iluzie: "Se duce la plesneală"

Veşti teribile pentru Simona Halep: "Trebuie un an de pauză". Turneul Campioanelor e doar o iluzie: "Se duce la plesneală"

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc, iar problema pare să fie din ce în ce mai serioasă. Un medic primar specialist trage un semnal de alarmă şi o avertizează pe sportiva noastră.

"Sigur că nu este obligată să se opereze, dar numai un specialist poate spune care este procedura corectă. În cazul operaţiei, trebuie un an de întrerupere, cu recuperare adecvată. Dură. Agresivă. Minimum şase luni, dar cu riscuri de recidivă. Vorbim despre un sportiv de mare performanţă care, în plus, are şi un stil mai agresiv", a spus Dan Curelea, medic primar specialist în recuperare la Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie, pentru gsp.ro.

În plus, prezenţa Simonei Halep la Turneul Campioanelor, programat la finalul lunii, este pusă în pericol.

"Dacă se duce la Turneul Campioanelor, se duce la plesneală, scuzaţi-mi expresia neacademică! Nu are timp pentru o evaluare profesionistă a accidentării. Acum, cel mai relevant şi cel mai indicat ar fi un test de stres muscular", a adăugat medicul.

Afla mai multe despre: tenissimona halepturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare