Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestiarul e United e pe un butoi de pulbere! Mourinho i-a luat banderola lui Pogba: "Nu trebuie să explic nimic!"

Vestiarul e United e pe un butoi de pulbere! Mourinho i-a luat banderola lui Pogba: "Nu trebuie să explic nimic!"

Manchester United

Comentarii

Antrenorul Jose Mourinho a confirmat faptul că i-a retras banderola de căpitan al echipei Manchester United mijlocaşului francez Paul Pogba, dar nu a dorit să motiveze hotărârea sa, informează presa engleză.

"Am luat deczia ca Paul să nu mai fie al doilea căpitan. Dar nu e nicio problemă. Persoana care a decis că Paul nu mai e al doilea căpitan a fost exact aceeaşi care a decis ca Paul să fie al doilea căpitan, adică eu. Eu sunt menagerul, pot lua astfel de decizii, nicio consecinţă, nicio problemă, doar o decizie pe care nu trebuie să o explic", a declarat Mourinho.

Căpitanul echipei din Manchester este ecuadorianul Antonio Valencia, dar, în absenţa acestuia, accidentat, Mourinho i-a dat banderola lui Pogba la trei meciuri.

The Times a scris, marţi, că Mourinho i-a luat banderola de căpitan mijlocaşului Paul Pogba, după ce francezul a criticat stilul defensiv de joc al formaţiei sale.

După ce United a remizat, sâmbătă, acasă, cu Wolverhampton, scor 1-1, Pogba a spus că echipa din Manchester ar trebui să "atace, atace, atace" când evoluează pe teren propriu. Întrebat de ce nu o face, Pogba a răspuns că el e jucător şi nu poate spune de ce echipa nu atacă.

Mourinho s-a înfuriat după aceste afirmaţii şi i-a transmis lui Pogba că nu o să mai fie niciodată căpitan la echipă atât timp cât e el antrenor şi că formaţia Manchester United e mai presus de orice fotbalist.

Afla mai multe despre: mourinhopogbascandaldezvaluiri 

viewscnt
Articole similare