Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vestiarul este alături de Cosmin Contra!” Ante Puljic a confirmat forma de protest la adresa conducerii: ”Nu e vorba doar despre bani!”

”Vestiarul este alături de Cosmin Contra!” Ante Puljic a confirmat forma de protest la adresa conducerii: ”Nu e vorba doar despre bani!”
Comentarii

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru oaspeţi.

Coşmarul continuă pentru Dinamo. Băieţii lui Cosmin Contra au ajuns la cinci eşecuri consecutive în Liga I după ce au pierdut şi cu Viitorul (1-2). ”Câinii” joacă sâmbătă restanţa cu Astra Giurgiu, un meci al ultimelor două clasate.

La finalul partidei, Ante Puljic, unul dintre cei mai importanţi şi reprezentativi ai ”câinilor” a vorbit despre înfrângerea suferită în faţa Viitorului, şi-a anunţat sprijinul pentru Cosmin Contra şi a confirmat forma de protest aleasă de jucători la adresa conducerii, prin purtarea de banderole la acest meci:

”Acest club nu merită această situaţie, nici suporterii. Am avut câteva ocazii la începutul meciului, au mai avut şi ei în prima repriză, dar imediat după ce au marcat noi am avut probleme. S-a făcut apoi 2-0 şi totul a fost şi mai dificil. Nu e uşor, dar trebuie să continuăm să muncim. Nu-mi vine să cred că această echipă este pe această poziţie în clasament! Sunt foarte dezamăgit, mai ales că nici astăzi eu cred că nu meritam să pierdem meciul. Facem o greşeală, adversarii marchează şi totul se complică. Să fim pe acest loc în clasament, nici nu ştiu ce să mai zic. Nu putem să fugim, trebuie să muncim şi să îndreptăm situaţia. Cu siguranţă nu e uşor nici pentru Cosmin Contra, dar noi, vestiarul, suntem alături de el. Este o persoană agreabilă, un antrenor foarte bun. Nu ştiu ce să spun, singura soluţie este să dăm şi mai mult de aici încolo. Nu este totul despre bani, dar e vorba de promisiuni, a fost un mic protest din partea noastră (n.r banderolele purtate pe braţ de fotbaliştii de la Dinamo)” a mărturisit Puljic, la finalul partidei de la Ovidiu.

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru oaspeţi. După o primă repriză în care ocazia lui Ely Fernandes a fost singurul moment important, cele două echipe au dat drumul la fotbal. Dobrosavlevici a deschis scorul pentru Viitorul. Doar trei minute mai târziu, echipa lui Hagi a mai lovit o dată. Luckasen a înscris pentru a cincea oară în acest sezon. Dinamo a replicat imediat, iar Borja Valle a refăcut diferenţa de un gol. Câinii puteau pleca cu un punct de la Constanţa, dar bara i-a refuzat golul lui Camara. S-a terminat 2-1 pentru Viitorul care a urcat pentru prima oară în acest sezon pe loc de playoff. Dinamo a rămas cu o singură victorie în acest sezon şi e penultima în Liga I.

Afla mai multe despre: ante puljic 

viewscnt
Articole similare