Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vestiarul Realului e pe cale să explodeze. De la ce a plecat scandalul şi ce reproşuri se aduc

Vestiarul Realului e pe cale să explodeze. De la ce a plecat scandalul şi ce reproşuri se aducgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Teoria vaselor comunicante este din ce în ce mai aplicabilă şi în lumea fotbalului.

Cu atât mai mult cu cât e vorba despre două mari rivale: Real Madrid şi Barcelona. FC Barcelona a anunţat că toţi sportivii clubului, inclusiv echipa de fotbal, au căzut de acord să încaseze salarii mai mici în perioada Coronavirusului. La Real Madrid, lucrurile sunt însă diferite.

Scandal la Real Madrid. Sergio Ramos şi Luka Modric în centrul atenţiei

Conform unui comunicat oficial al clubului catalan, fotbaliştii de la FC Barcelona vor primi doar 30% din salariu. Astfel, Messi, care avea un venit lunar de 3,3 milioane de euro, va primi doar aproximativ un milion de euro în perioada stării de urgenţă cauzate de Coronavirus. În acelaşi comunicat, Barcelona anunţă că efortul jucătorilor permite clubului să păstreze salariile intacte ale personalului non-sportiv de la club.

În presa spaniolă în schimb, încep să apară detalii despre războiul intern de la Real Madrid. Se pare că jucătorii, în frunte cu Sergio Ramos şi Luka Modric, nu sunt de acord cu intenţiile clubului madrilen de a reduce o parte dintre salarii.

Situaţia celor doi este şi mai neclară, pentru că Ramos şi Modric au contractele pe punctul de a expira. Ajunşi deja la o vârstă, cei doi super fotbalişti au strâns vestiarul în jurul lor. Real Madrid nu vrea să-i mai prelungească şederea croatului, în timp ce discuţiile pentru un nou angajament pentru Sergio Ramos s-au oprit ca urmare a izbucnirii pandemiei. Cei doi i-ar fi transmis deja preşedintelului Florentino Perez că nu vor accepta diminuarea contractelor.

Presa din Spania scrie că ”există deja un război foarte dur între cele două tabere”. Modric ar fi transmis deja unor coechipieri că ”aşa nu se mai poate continua” în timp ce Ramos s-ar fi declarat afectat de faptul că Florentino Perez nu doar ca nu îi aceptă pretenţiile financiare pentru un nou acord, dar a şi pus discuţiile pe hold.

O postură dificilă pentru mai marele blanco, pus acum în situaţia de a rezolva o situaţie care şi aşa se anunţa a fi una foarte dificilă.

Afla mai multe despre: sergio ramosluka modric 

viewscnt
Articole similare