Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vettel: ”Mergeam cap la cap şi era greu să îl depăşesc”. Reacţii după prima etapă de Formula 1. Lewis Hamilton: ”Trebuia să protejez motorul”

Vettel: ”Mergeam cap la cap şi era greu să îl depăşesc”. Reacţii după prima etapă de Formula 1. Lewis Hamilton: ”Trebuia să protejez motorul”

Formula 1

Comentarii

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câştigat Marele Premiu al Australiei, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat, duminică, pe circuitul Albert Park din Melbourne.

Pilotul celor de la Ferrari recunoaşte că a fost ajutat de safety car. ”A ieşit bine, am avut destul de mult noroc cu safety car-ul. Până la urmă m-am bucurat.

Pierdusem puţin contactul cu Kimi şi Lewis care erau în faţa mea, mă chinuiau pneurile. M-am simtit mult mai bine cu cele soft şi chiar mă rugam să apară un safety car. Am văzut o maşină oprită în faţa mea în turul patru şi am mi-am spus: Nu, nu se poate.

Când am văzut, eram plin de adrenalină şi chiar dacă părea îngheţată cursa, să întru la boxe, situaţia să fie la limită, să încerc să ies cât mai bine, pentru că mi-au spus că Lewis e aproape. Mergeam cap la cap şi era greu să îl depăşesc”, a declarat Sebastian Vettel la finalul cursei.

Deşi a terminat pe locul secund, Lewis Hamilton s-a străduit să vadă doar partea bună a lucrurilor la finalul Marelui Premiu al Australiei. ”A fost un week-end incredibil. Am ajuns aici, am făcut o performanţă astăzi. Vreau să îi felicit pe cei de la Ferrari. Astăzi, evident au făcut o treabă mult mai bună.

Este un circuit minunat, dar e greu să depăşeşti chiar şi cu DRS-ul şi mai ales cu diferenţa atăt de mică între cele două monoposturi. Spre final am cedat, trebuia să protejez motorul”, a spus pilotul celor de la Mercedes.

Afla mai multe despre: sebastian vettellewis hamiltonformula 1,  

viewscnt
Articole similare