Experiențe împreună.
You are here:

Vi-l mai amintiţi? A jucat la U Craiova şi Dinamo, iar acum face ravagii în străinătate. Dublă de senzaţie pentru român, în ultimul meci

Vi-l mai amintiţi? A jucat la U Craiova şi Dinamo, iar acum face ravagii în străinătate. Dublă de senzaţie pentru român, în ultimul meci
Comentarii

Mijlocaşul Dragoş Firţulescu a marcat ambele goluri ale echipei Dunav Ruse, învingătoare cu scorul de 2-0 (2-0), vineri, pe teren propriu, în faţa formaţiei Lokomotiv Plovdiv, în etapa a patra din faza play-out a campionatului de fotbal al Bulgariei.

Firţulescu a deschis scorul în minutul 3 (VIDEO), din penalty, şi l-a majorat în minutul 40 (VIDEO). 

Dragoş Firţulescu, care a evoluat 66 de minute, a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi al lui Dinamo are şi trei assist-uri.

Dunav a beneficiat şi de faptul că Lokomotiv a jucat încă din minutul 2 în zece oameni, după eliminarea lui Lucas Masoero.

În Grupa a 2-a din play-out, Lokomotiv Plovdiv ocupă primul loc, cu 37 puncte, urmată de Slavia Sofia, 35 puncte, Septemvri Sofia, 29 puncte, Dunav Ruse, 28 puncte.

Ajuns la 29 de ani, Dragoş Firţulescu pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea. Fotbalistul oltean şi-a început cariera la Universitatea Craiova, acolo unde era văzut ca o mare speranţă, dar nu a confirmat aşteptările, iar până să ajungă la Dunav Ruse a mai trecut pe la nu mai puţin de 12 echipe, printre care şi Dinamo, U Cluj, UTA sau Pandurii.

Dunav Ruse este cel de-al doilea club din Bulgaria pentru care evoluează mijlocaşul român, după Beroe Stara Zagora.

viewscnt
Articole similare