Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi pe colegul de cameră al lui Gică Hagi de la Mondialul din '94? N-a jucat niciun meci în SUA, dar n-are niciun regret: "Totul a fost perfect". Despre ce îi vorbea "Regele"

Vi-l mai amintiţi pe colegul de cameră al lui Gică Hagi de la Mondialul din '94? N-a jucat niciun meci în SUA, dar n-are niciun regret: "Totul a fost perfect". Despre ce îi vorbea "Regele"

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Marian Ivan a rememorat, în cadrul emisiunii Top Interviuri, perioada petrecută în Statele Unite ale Americii, în timpul Cupei Mondiale din 1994, acolo unde fostul atacant i-a fost coleg de cameră lui Gheorghe Hagi.

Marian Ivan, ajuns la 50 de ani, nu a apucat să joace la niciun meci de la turneul final din SUA, dar îşi aduce aminte cu mare plăcere de acea perioadă.

"Pentru mine a fost totul extraordinar, mai ales când m-am văzut cu Gică Hagi în cameră"

"A fost ceva ce nu se poate explica în cuvinte. Mai ales parcursul nostru, mai ales meciurile noastre care au scos oamenii în stradă.

Am avut şi onoarea şi plăcerea să fiu în cameră cu Gică Hagi, de la care am avut numai de învăţat, vorbeam numai de fotbal. Deci a fost un Campionat Mondial reuşit din toate punctele de vedere, nu mai spun de Statele Unite, care au organizat extraordinar acel Campionat Mondial

Îmi pare rău că nu ne-am dus mai departe, măcar să mergem în semifinale, să jucăm în cel mai rău caz finala mică, dar aşa a fost să fie. Acum, la peste 25 de ani distanţă, ne aducem aminte cu plăcere, zic eu.

Tot timpul este mai greu pe margine decât în teren. Toţi aşteptam să jucăm, dar să ştii că a fost mai greu, că am făcut nişte antrenamente la sânge cu nea Puiu şi în Italia, şi în America, mai ales cei care nu jucam.

Când aţi început să speraţi că puteţi să ajungeţi mai sus? Speranţă am avut tot timpul, de când ne-am reunit. Ce am observat, aveam o echipă foarte bună şi nu aveam nimic de pierdut. Drept dovadă, am pornit cu dreptul cu Columbia, am avut o mică sincopă cu Elveţia, dar e foarte greu să joci toate meciurile la capacitate maximă.

Pentru mine a fost totul extraordinar, e greu să aleg ceva. Mai ales când m-am văzut cu Gică Hagi în cameră, care cred eu că este jucătorul numărul 1 al României, a fost, este şi va rămâne mult timp de acum încolo.

Cu Gică vorbeşti numai de fotbal, chiar şi acum. Totul a fost perfect pentru că am avut şi rezultatele pe care le-am avut.

Nu am avut nimic de pierdut. M-am dus, m-am pregătit, am participat la jocuri amicale, a fost un lot lărgit, apoi s-au mai accidentat Neluţu Sabău şi Radu Niculescu.

Eu am stat în cameră cu Radu Niculescu şi Gică stătea cu Neluţu Sabău. Ni s-au accidentat colegii de cameră şi Gică a hotărât, că doar nu hotăram eu, să stăm împreună în cameră. A fost lotul lărgit, apoi a mai fost chemat Jean Vlădoiu şi am mers în America", a declarat Marian Ivan, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare