Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi pe Cursaru? Lobonţ nu l-a uitat: "Ăsta e cel mai frumos gol primit în toată cariera! Aşa am ajuns şi eu la CNN!" | VIDEO

Vi-l mai amintiţi pe Cursaru? Lobonţ nu l-a uitat: "Ăsta e cel mai frumos gol primit în toată cariera! Aşa am ajuns şi eu la CNN!" | VIDEO

Superliga

Comentarii

Bogdan Lobonţ şi-a anunţat oficial retragerea din activitatatea de fotbalist, după mai bine de două decenii petrecute la cel mai înalt nivel, perioadă în care a apărat porţile unor formaţii precum Rapid, Dinamo, Ajax Amsterdam, Fiorentina sau AS Roma.

Recunoscut pentru reflexele incredibile şi pentru paradele care nu de puţine ori au salvat naţionala şi echipele reprezentate de "Pisică" de-a lungul timpului, Lobonţ a primit şi multe goluri frumoase de-a lungul carierei. Rugat să aleagă cel mai frumos gol primit, Lobonţ a indicat reuşita golgheterului  României din 2002, Cătălin Cursaru, dintr-un Bacău - Dinamo 4-2.

"Mi-a venit unul acum în minte... Am fost si la CNN, Cursaru de la Bacău. La CNN, aşa m-am văzut şi eu la CNN. Că cine ştie cum mai intram şi eu la CNN, la Play of the day", a declarat Lobonţ, amuzat.

În sezonul 2001-2002, Lobonţ evolua sub formă de împrumut la Dinamo, formaţie cu care a şi cucerit titul în acel an, dar care pleca învinsă de la Bacău, după un meci fantastic făcut de Cursaru. Considerat la acea dată unul dintre cei mai promiţători atacanţi români, Cursaru a închis tabela cu o foarfecă memorabilă, reuşită ce a fost preluată la acea dată de postul CNN şi inclusă în programul "Play of the day". Vezi mai jos golul marcat de Cursaru în poarta lui Lobonţ.

Afla mai multe despre: lobontcursarufoarfecagol 

viewscnt
Articole similare