Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi pe Dubarbier? Unul dintre cei mai buni străini care au jucat în Liga 1 a semnat cu o echipă de tradiţie din Spania

Vi-l mai amintiţi pe Dubarbier? Unul dintre cei mai buni străini care au jucat în Liga 1 a semnat cu o echipă de tradiţie din Spania
Comentarii

Fundaşul stânga argentinian Sebastian Dubarbier, unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin Liga 1, a ajuns la Deportivo La Coruna. Fostul jucător al CFR-ului a semnat un contract valabil un an, cu opţiune de prelungire pentru încă unul, cu echipa care a retrogradat în liga a doua spaniolă, la finalul sezonului recent încheiat.

Ajuns la 32 de ani, Dubarbier a evoluat ultima oară în ţara natală, la echipa de primă ligă Estudiantes, de care s-a despărţit în această vară. El revine, astfel, în Spania, unde a strâns peste 150 de meciuri în La Liga şi La Liga 2.

Prima echipă pentru care a jucat în Europa a fost, însă, CFR Cluj. Între 2008 şi 2010, Dubarbier a adunat 78 de meciuri şi a înscris de 13 ori pentru gruparea din Gruia, cu care a cucerit două titluri de campion al Ligii 1 şi două Cupe ale României. Dacă în perioada petrecută la CFR Cluj juca extremă şi impresiona prin viteză şi tehnică, de unde şi comparaţia cu conaţionalul Leo Messi, Dubarbier s-a transformat ulterior în fundaş stânga.

În 2010, Dubarbier a fost vândut de CFR la echipa franceză Lorient, care se afla atunci în Ligue 1, dar evoluţiile sale au fost sub aşteptări şi, după doar un an, a fost împrumutat la Cordoba. El a mai jucat la Almeria, Tenerife, iar în 2017 revenise în Argentina.

800.000 de euro este cota lui Dubarbier în prezent, conform Transfermarkt.de.

 

 

Afla mai multe despre: dubarbiercfrdeportivo 

viewscnt
Articole similare