Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi pe Georgievski? Transfer important pentru fostul jucător de la FCSB. Va fi antrenat de un fost fotbalist legendar

Vi-l mai amintiţi pe Georgievski? Transfer important pentru fostul jucător de la FCSB. Va fi antrenat de un fost fotbalist legendar

FCSB

Comentarii

Fost jucător la Bayern Munchen sau la Liverpool, Markus Babbel o pregăteşte de anul trecut pe Western Sydney Wanderers, iar după ce a încheiat actualul sezon pe locul 8 în Australia, antrenorul german are planuri mari pentru stagiunea următoare.

Markus Babbel a conturat o listă importantă de transferuri. Primul a fost realizat deja. Daniel Georgievski a semnat pe două sezoane cu Western Sydney Wanderers şi are planuri mari cu noua sa echipă.

"După 13 ani în care am fost departe de casă. este puţin ciudat să mă întorc în regiunea Western Sydney, unde am făcut primii paşi în fotbal. S-au schimbat foarte multe şi sunt foarte încrezător înaintea acestei aventuri care stă să înceapă" , a declarat Georgievski pentru site-ul oficial al clubului.

“Hopefully I bring back what the Wanderers had before they left Wanderland and for me personally, I want to help the team get back to the top and be Champions, nothing less."

Georgievski a evoluat pentru FCSB între 2012 şi 2014, perioadă în care a cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. După plecarea din Liga I, fundaşul dreapta a ajuns în Austrlia, unde a evoluat pentru Melborune Victory, apoi pentru Newcastle United Jets.

  • 400 de mii de euro este cota lui Georgievski, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: georgievskifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare