Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vi-l mai amintiţi pe Valeri Bojinov? A fost considerat noul Stoicikov, dar s-a "prăbuşit" inexplicabil. Acum, a devenit coleg cu un român

Vi-l mai amintiţi pe Valeri Bojinov? A fost considerat noul Stoicikov, dar s-a "prăbuşit" inexplicabil. Acum, a devenit coleg cu un român
Comentarii

Atacantul Valeri Bojinov a semnat un contract cu echipa Levski Sofia, a anunţat, joi, site-ul grupării bulgare.

Bojinov s-a înţeles cu Levski Sofia pentru un contract valabil până în 2020 şi a revenit astfel la formaţia pentru care a mai evoluat între ianuarie şi septembrie 2014. La Levski, el va lupta pentru titularizare cu atacantul român Sergiu Buş, care a înscris trei goluri în 14 meciuri, în acest sezon.

Valeri Bojinov a jucat în prima parte a sezonului competiţional la Botev Vraţa, echipă pentru care a înscris de şapte ori, în şapte apariţii în prima ligă bulgară.

La aproape 33 de ani, Bojinov are un CV impresionant. El şi-a început cariera la Lecce, după care a mai jucat la Fiorentina, Juventus, Manchester City, Parma, Sporting Lisabona, Vicenza, Ternana, Partizan Belgrad, MZ Hakka (China), FC Lausanne şi HNK Rijeka.

Bojinov a fost cel mai promiţător jucător bulgar al anilor 2000 şi a fost considerat de mulţi urmaşul lui Hristo Stoicikov, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor în Bulgaria.

43 de selecţii şi 7 goluri a adunat Bojinov la naţionala Bulgariei

300.000 de euro valorează în prezent Valeri Bojinov

Afla mai multe despre: bojinov 

viewscnt
Articole similare