Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viaţa după Rednic la Dinamo! EXCLUSIV | Cum forţează "câinii" plecarea a doi dintre jucătorii aduşi de "Puriu". De la Honda la Logan şi miza celor două salarii restante

Viaţa după Rednic la Dinamo! EXCLUSIV | Cum forţează "câinii" plecarea a doi dintre jucătorii aduşi de "Puriu". De la Honda la Logan şi miza celor două salarii restante

Superliga

Comentarii

Dinamo a intrat din nou în reconstrucţie după îndepărtarea lui Mircea Rednic, iar roş-albii sunt acum în etapa în care încearcă să îndepărteze jucătorii aduşi chiar de "Puriu" în Ştefan cel Mare.

Simon Zenke, Alexandre Christovao, Damien Dussaut, Elvis Kabashi şi Facundo Mallo au fost deja puşi pe liber, în timp ce scoţianului Ziggy Gordon i-a fost reziliată înţelegerea la scurt timp după ce fusese anunţat oficial.

Din informaţiile Telekom Sport, următorii pe listă sunt fraţii Reda şi Nabil Jaadi, cărora roş-albii le-au trimis deja hârtii de reziliere a înţelegerilor.

Cei doi nu ţin cu dinţii de contractul cu Dinamo, însă vor să-şi încaseze salariile restante, lucru care nu e pe placul conducătorilor din Ştefan cel Mare.

Mutaţi de pe Honda, pe Logan
Un caz aparte e cel al lui Reda Jaadi, pentru care Dinamo ar trebui să le mai achite celor de la Royal Antwerp o tranşă de 25.000 de euro, la finalul acestui an.

Jucătorul de 24 de ani are deja oferte, iar Dinamo vrea să profite de această situaţie pentru a "economisi" cele două salarii restante avute la acesta şi aşteaptă ca belgianul să accepte condiţiile rezilierii.

"Şicanele" nu se opresc aici: din informaţiile Telekom Sport, clubul i-a luat lui Reda autoturismul Honda oferit în momentul semnării contractului şi i-a oferit în schimb o Dacia Logan, astfel încât să respecte termenii înţelegerii.

Mai mult, Reda Jaadi ar fi avut opţiunea să-şi rezilieze unilateral contractul şi să obţină ulterior banii de la Dinamo pe căile legale, însă în momentul în care acesta a comunicat clubului intenţia sa, i-au fost viraţi banii pe o lună, astfel încât să mijlocaşul să nu poată folosi articolul din regulament care îi permitea să ceară rezilerea pentru restanţe financiare.

În mod cert, Reda şi Nabil Jaadi nu vor mai prinde noul sezon la Dinamo, însă rămâne de văzut în ce condiţii se va produce despărţirea de clubul patronat de Ionuţ Negoiţă.

Afla mai multe despre: dinamoreda jaadi 

viewscnt
Articole similare