Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viaţa unui star din Premier League a fost salvată de fotbal! Jucătorul a recunoscut: "Mulţi dintre prietenii mei sunt la închisoare"

Viaţa unui star din Premier League a fost salvată de fotbal! Jucătorul a recunoscut: "Mulţi dintre prietenii mei sunt la închisoare"

Premier League

Comentarii

De multe ori viaţa bate filmul, aşa este cazul şi brazilianului Richarlison, care acum valorează 60 de milioane de euro, dar care ar fi putut avea altă soartă dacă nu se ţinea de fotbal.

Jucătorul lui Everton a acordat un interviu în care a vorbit despre copilăria lui, plină de probleme. Internaţionalul brazilian a recunoscut că fotbalul i-a salvat viaţa.

"Prietenii alături de care jucam fotbal pe stradă când eram mic lucrează acum în supermarket-uri, la fermă. Mulţi dintre prietenii mei sunt la închisoare. Aveam totul pentru a fi un criminal, dar fotbalul m-a dus pe calea cea bună", a dezvăluit Richarlison, potrivit O Globo. 

Într-adevăr, începutul lui Richarlison în fotbal nu a fost cel mai fericit. Brazilianul a fost la un pas să renunţe la visul lui după ce a pierdut toţi banii pe care îi avea pe un drum de 600 de kilometri spre Belo Horizonte, unde a participat la un trial, însă a fost refuzat de mai multe echipe. 

În cele din urmă, Richarlison a ajuns la Atletico Mineiro, iar după o aventură şi la Fluminense, a ajuns în Europa, la Watford. A impresionat în Premier League şi în vara anului 2018, Everton a plătit 38 de milioane de euro pentru el. 

Afla mai multe despre: richarlisonpremier league 

viewscnt
Articole similare