Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vicepremierul Dan Barna, la finala Cupei României! Ce echipă a susţinut dintre U Craiova şi Astra şi planul pentru fanii de pe stadioane

Vicepremierul Dan Barna, la finala Cupei României! Ce echipă a susţinut dintre U Craiova şi Astra şi planul pentru fanii de pe stadioane

Cupa României

Comentarii

Vicepremierul Dan Barna este prezent la Finala Cupei României. El a declarat că cel mai important mesaj pe care îl are de transmis este ca tot mai mulţi oameni să se vaccineze împotriva COVID-19, lucru care va oferi posibilitatea ca stadioanele să fie iar pline de spectatori.

Dan Barna, la finala Cupei României: "Cu cât ne vom vaccina mai mulţi, cu atât mai repede vom avea stadioanele pline de spectatori"

„Atmosfera de stadion care ne-a lipsit atât. Finala Cupei României se joacă astăzi cu spectatori. Şi o bucurie neaşteptată: întâlnirea cu Florent Malouda, campion mondial”, a scris Dan Barna sâmbătă pe Facebook. 

Vicepremierul a declarat presei că pe măsură ce ne vom vaccina cât mai multe persoane cu atât mai repede vom avea stadioanele pline de spectatori. 

„Am venit cu bucurie la acest meci de Finală de Cupă. (...) Susţin mişcarea sportivă, dar azi sper să câştige Craiova. Revin spectatorii pe stadion. Cu cât ne vom vaccina mai mulţi, cu atât mai repede vom avea stadioanele pline de spectatori şi cred că acesta este mesajul cel mai important. Îmi doream ca fiecare iubitor de sport sau de evenimente culturale să ajungem în situaţia în care să putem organiza astfel de evenimente. Prin faptul că un număr important de români a decis să se vaccineze, a făcut posibil să avem la nivelul Guvernului şi deciziile acestea intermediare, prin care iată un anumit număr de spectatori pot deja să meargă la evenimente sportive sau culturale”, a afirmat Barna. 

Într-o postare pe pagina de Facebook, USR PLUS precizează că a propus comitetului interministerial, reunit sămbătă în şedinţă, măsuri care să readucă sportul românesc la normalitate. Astfel, USR PLUS propune ca cei vaccinaţi cu ambele doze să revină în tribune şi eliminarea obligativităţii efectuării unor teste COVID peentru membrii staff-urilor tehnice şi sportivii vaccinaţi cu ambele doze.

„Este timpul să redăm spectatorilor şi fanilor bucuria de a participa la evenimente sportive!

USR PLUS a propus Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie, reunit astăzi în şedinţă, măsuri menite să readucă sportul românesc, şi el grav afectat în aceste luni de pandemie, mai aproape de revenirea la normalitate.

Propunerile USR PLUS:

- spectatorii vaccinaţi cu ambele doze sau cu un test COVID-19 negativ să revină în tribune

 - anularea obligativităţii efectuării de teste COVID-19 pentru membrii staff-urilor tehnice şi sportivii vaccinaţi cu ambele doze.

Un prim eveniment test la care să fie permis accesul spectatorilor vaccinaţi sau cu test COVID-19 negativ poate fi Cupa României la fotbal, programată a se desfăşura pe 22 mai la Ploieşti”, arată USR PLUS pe reţeaua de socializare.

Afla mai multe despre: dan barnacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare