Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viciul fotbaliştilor de la FCSB care îl disperă pe MM Stoica: ”Nu poţi să te lupţi cu patima asta” | EXCLUSIV

Viciul fotbaliştilor de la FCSB care îl disperă pe MM Stoica: ”Nu poţi să te lupţi cu patima asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre unul dintre aspectele vieţii extrafotbalistice ale jucătorilor de la FCSB care nu îi convine.

Viaţa de fotbalist nu a fost mereu ce este acum. Dacă în prezent echipele îşi urmăresc atent jucătorii şi încearcă să îi îndrume pe drumul cel bun, lucrurile nu stăteau la fel în urmă cu 30-40 de ani.

În Anglia, înainte de anii 80'-90', era comun ca fotbaliştii să fumeze şi să bea în vestiar, atât înainte şi după meci, cât şi la pauză.

Chiar şi antrenorii mai trăgeau o ţigară pe marginea terenului, dar modernizarea sportului i-a marginalizat pe cei care nu se puteau abţine din astfel de vicii.

În prezent, în fotbalul mare, un jucător cu astfel de obiceiuri riscă să fie amendat sau chiar să fie dat afară de club, însă altfel de ”plăceri” au luat acum locul vechilor obiceiuri.

MM Stoica este disperat de unii dintre jucătorii săi, care pierd ore în şir în faţa ecranelor, jucându-se FIFA, CS: GO sau diverse alte jocuri.

Managerul general de la FCSB a recunoscut că nu se poate lupta cu această ”patimă”, dar că nopţile pierdute de jucători jucând jocuri video pot fi foarte dăunătoare pentru ei.

Viciul fotbaliştilor de la FCSB care îl disperă pe MM Stoica

Acum am început să iau în considerare şi o altă compăonentă pe care nu o luam înainte şi anume cum se comportă în afara orelor în care se antrenează sau joacă, pentru că am avut decepţii în ultima vreme.

Jucători în care aveam încredere foarte mare, din cauza vieţii extrafotbalistice puţin mai tumultoase... şi nu spun neapărat cum era pe vremuri că trebuie un jucător ca să nu fie profesionist să bea sau să fumeze sau să umble aiurea.

Acum e suficient să pierzi noaptea jucându-te. FIFA mai e cum mai e, că mai vezi un dribling, dar alţii trag la foc automat.

Nu poţi să te lupţi cu patima asta a jocurilor video”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare