Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu îi linişteşte pe fani: „Rapid cu domnul Şucu va lua mai multe titluri decât a avut în toată istoria!”

Victor Angelescu îi linişteşte pe fani: „Rapid cu domnul Şucu va lua mai multe titluri decât a avut în toată istoria!”

Rapid

Comentarii

Victor Angelescu, acţionarul giuleştenilor, anunţă planuri mari la Rapid.

Victor Angelescu le dă o veste mare fanilor de la Rapid

Acţionarul echipei se declară extrem de optimist în ceea ce priveşte performanţele de la Rapid, precizând că împreună cu Dan Şucu, formaţia din Giuleşti va câştiga mai multe titluri decât a reuşit în toată istoria sa.

„Suntem în unul dintre cele mai bune momente ale noastre, trebuie să câştigăm şi trofee. Chiar dacă nu câştigăm titlul anul acesta nu am un dubiu că în următorii ani vom câştiga campionatul. Cât timp domnul Şucu va fi implicat şi va fi investitorul Rapidului, nu am niciun dubiu că vom avea mai multe campionate decât am luat în istorie.

Dânsul a făcut investiţii extraordinare. Poate mulţi suporteri nu m-au crezut, nu am avut niciodată un ego exacerbat. Şi când a venit domnul Şucu s-a zis că Angelescu o să zică că vrea să aibă 51%, nu am avut nicio discuţie în contradictoriu cu domnul Şucu legată de investiţii.

Cât pot să investesc, investesc. Investesc din pasiune, domnul Şucu are şi nu o să mă opun binelui Rapidului. Suport cât pot să suport, faptul că suntem 50-50, 80-20 sau 90-10 este irelevant. Îmi doresc să fiu şi sunt parte din proiect.

Cred că echipa asta cu domnul Şucu, eu, Nico şi tot ce înseamnă echipă a ajuns deja o forţă. Sunt convins că se vor depăşi cele trei titluri câştigate de Rapid până acum. Timpul ne va arăta, dar cred că suntem pregătiţi să facem asta”, a declarat Angelescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: victor angelescurapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare