Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali a încercat să covingă un super fotbalist să vină la naţionala României: ”Este decizia lui”

Victor Becali a încercat să covingă un super fotbalist să vină la naţionala României: ”Este decizia lui”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Victor Becali a dezvăluit că a încercat de mai multe ori să convingă un super fotbalist să vină la naţionala României.

În ultimul deceniu, fotbaliştii români care au ajuns să se impună în marile campionate din Europa au fost o raritate.

Au existat totuşi excepţii. Victor Becali susţine că a încercat de mai multe ori să convingă un super fotbalist să vină la naţionala României.

Ce super jucător a încercat Victor Becali să-l convingă să vină la naţională; ”Este problema lui”

Naţionala României n-a mai mers la o Cupă Mondială din 1998, când componenţii Generaţiei de Aur încă erau în activitate.

După acel an, ”tricolorii” au mai prins doar 3 turnee finale europene: EURO 2000, EURO 2008 şi EURO 2016. România n-a putut să se califice nici măcar la EURO 2020, competiţie care a fost organizată şi de Bucureşti.

Această secetă de rezultate a fost provocată şi de faptul că fotbalul românesc a produs tot mai puţini jucători valoroşi, care să reuşească să se impună în campionatele de top.

Avem însă un fotbalist care, timp de 13 ani, a jucat la nivel înalt. Este vorba de Ştefan Radu, care a devenit legendă la Lazio, una dintre cele mai mari echipe din Serie A.

Fundaşul în vârstă de 35 de ani a debutat la naţionala României pe 15 noiembrie 2006, dar are doar 14 selecţii la naţională. Aceasta pentru că s-a retras de la naţională pe 22 martie 2013, fără să ofere prea multe explicaţii.

Ştefan Radu s-a rezumat să declare că preferă să se concentreze pe activitatea de la echipa de club, dar s-a zvonit că el a fost nemulţumit de atmosfera din vestiarul naţionalei.

Între timp, Ştefan Radu a devenit jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul lui Lazio, după ce l-a depăşit pe Giuseppe Favalli, care avea 401 meciuri. O performanţă incredibilă pentru fotbalist român:

Victor Becali, cel care l-a impresariat, a dezvăluit că a încercat de mai multe ori să-l convingă să revină la naţională, dar Ştefan Radu a rămas de neclintit:

”Pe Radu Ştefan am încercat de foarte mult ori să-l fac să vină la naţională. Dar este decizia lui, este problema lui, nu mă priveşte pe mine”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare