Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali anunţă despărţirea lui Tănase de FCSB: ”Orice jucător îşi doreşte altă provocare”. Unde ar putea ajunge căpitanul ”roş-albaştrilor”

Victor Becali anunţă despărţirea lui Tănase de FCSB: ”Orice jucător îşi doreşte altă provocare”. Unde ar putea ajunge căpitanul ”roş-albaştrilor”

Transferuri

Comentarii

Victor Becali a discutat despre transferul lui Florin Tănase, jucător pe care firma sa îl impresariază.

Florin Tănase a avut parte de un sezon indivdual senzaţional. Căpitanul ”roş-albaştrilor” a încheiat stagiunea ca golgheter al Ligii 1, cu 24 de reuşite. A fost cel mai mare număr de goluri marcate de un singur jucător în prima divizie de pe vremea când FC Vaslui se lupta pentru cupele europene, iar brazilinul Wesley reuşea să puncteze de 27 de ori.

Victor Becali anunţă despărţirea lui Tănase de FCSB

În urma stagiunii magnifice reuşite de Tănase, impresarul său, Victor Becali, a anunţat că aşteaptă oferte pentru acesta. Reprezentantul căpitanului FCSB-ului a declarat că exită interes pentru decarul ”roş-albaştrilor” din zona Golfului, însă nicio propunere concretă nu a fost făcută încă.

Căpitanului său, Gigi Becali i-a pus un preţ de cinci milioană de euro, sumă infimă cluburile care ar fi interesate de acesta. Cota sa de transfer, conform transfermarkt, este de patru milioane de euro, sugerând că finanţatorul FCSB-ului nu doreşte o sumă exorbitantă în schimbul lui Tănase.

”A avut un sezon extraordinar. Sigur că orice jucător îşi doreşte să plece, altă provocare şi bani mai mulţi. El a refuzat o mărire de salariu. Eu cred că şi-a dorit să câştige un campionat. Să câştigi şi campionatul şi să fii şi golgheter e ceva.

(n.r. despre oferta din Golf) Da, sunt ceva discuţii, dar nu e ceva concret. Deocamdată, jucătorii sunt propuşi, dar ca să fie o ofertă concretă în momentul ăsta nu se poate spune. Sunt propuneri, discuţii.

(n.r. poate fi vândut pe 5 milioane de euro?) Eu cred că e un jucător care a înscris atâtea goluri poate fi dat pe o astfel de sumă, pentru că an de an a înscris goluri. El a avut 10-12-14, tot timpul a dat goluri. Anul ăsta şi experienţa, şi maturitatea, şi forma foarte bună… Este şi la naţională… Părerea mea e că a ajuns târziu la naţională.

Tănase poate să ia un salariu mai mare de 10% din suma de transfer. Poate să ia şi mai mult de un milion de dolari. El este un jucător care înscrie atâtea goluri şi nu are cum să nu fie în atenţia mai multor echipe”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: transfer florintănasevictor becalifcsbgigi becaliflorin tănase 

viewscnt
Articole similare