Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali anunţă marele transfer al internaţionalului român: „14 milioane de euro, e perfect normal!”

Victor Becali anunţă marele transfer al internaţionalului român: „14 milioane de euro, e perfect normal!”

Stranieri

Comentarii

Victor Becali este convins că Dennis Man, fotbalistul celor de la Parma, va prinde un transfer important la finele acestui sezon.

Victor Becali, sigur de transferul internaţionalului român

Impresarul a lăudat evoluţiile internaţionalului român şi a confirmat interesul celor de la Borussia Dortmund pentru el. Totodată, Victor Becali a spus că Man se simte excelent la Parma şi că ia în calcul inclusiv să rămână în Italia, mai ales dacă echipa promovează în Serie A.

„Borussia Dortmund sau alte echipe îl urmăresc, este normal, a avut evoluţii foarte bune. Că dau 12 sau 14 miliaone, asta e altă problemă. Eu, din experienţa mea, nicio echipă… prima dată întreabă cât costă un jucător.

Multe echipe îl urmăresc, dar nimeni nu poate să facă… este un jucător sub contract, perioada de mercato nici nu este deschisă. Întâi să termine campionatul, să fie promovat, să se deschidă perioada de transferuri. El este bine, liniştit, vrea să promoveze cu echipa. Se simte bine la Parma, ce va fi va fi.

A fost o periodă de acomodare, nu este nimic, a fost tot timpul un jucător important. Valentin Mihăilă a trecut prin accidentări. Nu a avut continuitate, şi el va fi foarte foarte important”, a spus Victor Becali, potrivit sportpesurse.ro.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 2 milioane de euro valorează Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei

Afla mai multe despre: victor becalidennis mantransfer 

viewscnt
Articole similare