Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali dă de pământ cu Vlad Chiricheş! ”Trebuie să fii bărbat, ca fotbalist trebuie să ai personalitate!”

Victor Becali dă de pământ cu Vlad Chiricheş! ”Trebuie să fii bărbat, ca fotbalist trebuie să ai personalitate!”

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş a ajuns la vârsta de 31 de ani şi evoluează în Serie A pentru Sassuolo.

După ce a fost condamnat la închisoare, Victor Becali şi firma lui au pierdut o parte dintre jucătorii reprezentaţi, iar printre ei se afla şi Vlad Chiricheş. Fundaşul român a decis să fie reprezentat chiar de către Pietro Chiodi, omul care a fost asistent la firma fraţilor Becali. 

De asemenea, familia Becali a reuşit în 2013 să îl transfere la Vlad Chiricheş de la FCSB la Tottenham pentru suma de 10 milioane de euro. Victor Becali l-a criticat pe Chiricheş şi a spus că un fotbalist trebuie să aibă personalitate. 

”Da, sunt dezamăgit de Chiricheş. De aia nici nu a făcut o carieră aşa de mare, pentru că trebuie să fii bărbat, ca fotbalist trebuie să ai personalitate. N-am nicio problemă, să dea Dumnezeu să fie sănătos! Anumite momente din viaţă nu poţi să le uiţi, când ai plecat, când erai disperat, când plângeai. Nu mă refer neapărat la el, în general. Ştii că dacă pe lumea asta nu ar fi uitare, ar fi o mare nenorocire. 

Alex Chipciu, Dragoş Grigore, Bogdan Stancu au rămas lângă Dragoş (n.r. Sârbu, cel care conduce firma de impresariere), chiar dacă cluburile au încercat să îi influenţeze. Cristi Tănase, Raul Rusescu şi alţii, îmi cer scuze dacă nu îmi vin acum în minte”, a spus Victor Becali, la ProSport.

În 2015, Vlad Chiricheş a ajuns la Napoli pentru suma de 7 milioane de euro. În septembrie 2019 a fost împrumutat la Sassuolo, iar oficialii clubului au hotărât să îl cumpere definitiv pentru suma de 9,5 milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: chiricheş 

viewscnt
Articole similare