Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, despre ieşirea lui Marin la adresa lui Rădoi: ”Dacă ţii cont de tot ce se declară ar fi un conflict deschis”. Sfatul pentru mijlocaş | EXCLUSIV

Victor Becali, despre ieşirea lui Marin la adresa lui Rădoi: ”Dacă ţii cont de tot ce se declară ar fi un conflict deschis”. Sfatul pentru mijlocaş | EXCLUSIV
Comentarii

Victor Becali, invitat în cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, a discutat despre conflictul dintre Mirel Rădoi şi Răzvan Marin

În urma partidei cu Macedonia de Nord, Răzvan Marin a oferit un discurs halucinant despre minutele jucate. Mijlocaşul a avut plângeri la adresa selecţionerului, în legătură cu minutele jucate la naţională, fiind titular doar împotriva Liechtensteinului.

Victor Becali a discutat despre ieşirea lui Marin şi i-a luat apărarea mijlocaşului. Impresarul a afirmat că plângerile jucătorului sunt fondate, însă selecţionerul ştie mai bine. În plus, Becali l-a sfătuit pe fotbalistul lui Cagliari să aibă grijă cu declaraţiile la cald în viitor.

Victor Becali, despre ieşirea lui Marin la adresa lui Rădoi

Spuneaţi că şapte puncte ne-au avantajat, mai bine erau nouă, suntem acolo, dar nu arătăm nimic. Au mai fost şi probleme, Covid, accidentări, se mai întâmplă. Trebuie să fim mulţmumiţi şi cu astea şapte puncte, cine se aştepta să facă Armenia egal cu Liechtenstein. Suntem mult mai bine decât eram.

Rădoi a fost acuzat ca joacă fără inchizător. Acum joacă cu inchizător şi de ce nu joacă cu nu ştiu cine. El ştie cum să facă echipa, el îi simte pe jucători. Răzvan joacă foarte bine, dar e alegerea selecţionerului. Sigur că e deranjant pentru un jucător când vine din Serie A şi...

Răzvan nu e un jucător cu care avem tangenţe sau îl reprezentăm, dar e un băiat bun şi se exagerează. În momentul ală, la cald, nu e bine să dai declaraţii. Dacă îl întrebai azi, nu cred că şi-ar mai fi dorit să dea declaraţii. Până la urmă cel care decide e antrenorul.

Nu ştiu dacă a greşit cu ieşirea, dar cel mai bine e să dai declaraţiile la rece. E un jucător important pentru naţională, nu cred că trebuie... S-a văzut lipsa de experienţă în declaraţii. Nu cred că vor fi probleme între Rădoi şi Răzvan Marin. Halagian, Dumnezeu să-l odihnească, se făcea că nu le aude.

Chiar dacă nu îi convine antrenorului, eu spun că sunt lucruri uşor de trecut peste. Dacă ţii cont de tot ce se declară ar fi un conflict deschis. Las deciziile antrenorului pentru că el simte jucătorii la antrenament.

Toţi sunt jucători valoroşi, (n.r. Stanciu, Cicâldău, Răzvan Marin). Nu ar fi ok să zic ca e al treilea Răzvan doar pentru că nu e jucătorul meu. E un juc valoros şi a fost un jucător remarcat tot sezonul trecut”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan marinmirel rădoivictor becali 

viewscnt
Articole similare