Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Becali, implicare financiară discretă la un club din Liga 1. Acum, a decis să se retragă: ”Pentru ce să mai dau bani?”

Victor Becali, implicare financiară discretă la un club din Liga 1. Acum, a decis să se retragă: ”Pentru ce să mai dau bani?”

Superliga

Comentarii

Victor Becali a contribuit financiar la bugetul unei echipe din Liga 1, dar a decis să se retragă din cauza dezamăgirii pe care a trăit-o.

În vârstă de 60 de ani, Victor şi Giovanni Becali au fost impresarii români care au realizat cele mai tari transferuri din ultimii 30 de ani.

Cei doi au strâns astfel o avere importantă din comisioane, dar şi din alte afaceri pe care le au. Astfel, pentru Victor Becali n-a fost o problemă să contribuie cu o sumă importantă la bugetul unei echipe din Liga 1.

Victor Becali s-a implicat financiar la o echipă din Liga 1, dar a decis să se retragă

În urmă cu ceva vreme, Victor Becali a decis să pună şi el umărul la salvarea uneia dintre cele mai mari echipe din Liga 1.

Impresarul în vârstă de 60 de ani a decis astfel să-şi cumpere cardul Elite din programul DDB, pentru care a contribuit cu 1.948 de euro.

Victor Becali spune că a luat această decizie deoarece este de mic susţinător al lui Dinamo şi a vrut astfel să ajute echipa.

Însă agentul de jucători s-a hotărât să renunţe la acest abonament. Victor Becali se declară dezamăgit de modul în care se desfăşoară lucrurile în programul DDB şi a decis astfel să se retragă.

“Nu mai dau bani la DDB, pentru ce să mai dau? Eu am dat aşa, că-s de mic dinamovist, nu vreau să dau şi să conducă cine? Un supoter sau ce? Dar de ce să dau? Dacă vor să conducă să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

Când socios se duc şi numesc ei antrenor… Bonetti la presiunea lor a fost adus. Ce să caute? Păi Bonetti n-a mai antrenat de ultima dată de când am antrenat eu. Aşa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanţi suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul şi ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulţi dintre ei. Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, ăia nu mai sunt suporteri”, a declarat Victor Becali la Sport Total FM. 

Afla mai multe despre: victor becali 

viewscnt
Articole similare